XS
SM
MD
LG

OFL Kosovska Mitrovica

U ligi severnog Kosova u kojoj se takmiče timovi pri OFS Kosovska Mitrovica igra se liga sa 7 timova: FK Kopaonik (Lešak),FK Moša (Banje), FK Trepča (Kosovska Mitrovica), FK Rudar (Kosovska Mitrovica), FK Zvečan iz Zvečana, FK Sočanica i FK Ibar (Leposavić).

Na terenu u Zvečanu su se sastali pred oko 100 gledalaca Trepča i Kopaonik u borbi za prvo mesto i baraž za zonu Morava. Posle dve ubedljive pobede protiv Zvečana (6:0) i Sočanice (5:0) domaći tim Trepče je pokleknuo protiv kvalitetne ekipe Kopaonika iz Leška koja je isto u prethodnom kolu deklasirala Rudar iz Kos. Mitrovice (6:0). U vrloj dobroj utakmici pogotkom Leševića fudbaleri Kopaonika su poveli sa 1-0 u 20. minutu utakmice. Drugo poluvreme je proteklo isto u inicijativi gostiju tako da pred kraj utakmice najbolji igrač utakmice i gostiju Lešević povećava prednost na 2-0 i rešava utakmicu. Domaći uspevaju samo da smanje rezultat preko rezerviste Kućija u 90. minutu utakmice.

Dobru utakmicu je pokvario incident pred kraj utakmice, posle 2. gola Kopaonika u 86. minutu, kada trener domaćih Nikolić, ulazi na teren i napada sudiju Trajkovića iz Zvečana i pri tom mu uzima i cepa kartone, a posle toga ga i poliva vodom.

Trepča(KM) - Kopaonik(L) 1:2 (0:1)
Strelci: Kući 90. , Lešević 20,85.
Žuti kartoni: Vučković (Trepča), Dimitrijević i Lešević (Kopaonik) Crveni kartoni: Kompirović (Trepča) i Milovanović(Kopaonik).