XS
SM
MD
LG

Ženski fudbal: Sloga raspucana u nastavku susreta

U prvom kolu Razvojne lige ženskog fudbala u Kraljevu su se sastale ekipe domaćina Sloge 036 i Plane (Velika Plana). Malobrojni gledaoci odgledali su utakmicu punu ritma, lepih akcija i efektnih pogodaka ekipe domaćina. Povela je Sloga golom desnokrilnog napadača Anđele Drobnjak koja je sa desetak metara pogodila mrežu vratarke Sare Mrašić. Pre toga u 12. minutu Gordana Stojanović je uputila udarac glavom ali je lopta završila tik iznad prečke. Šansu je propustila i stub odbrane domaćina Jovana Paunović koja je oštro šutirala ali je pogodila mesto gde se spajaju prečka i stativa. To je bila i najava efikasnije igre njene ekipe u nastavku susreta.

 

Zajednički snimak pre početka meča

 

Gordana Stojanović je postigla drugi gol za svoj tim kada se na udarac odlučila sa dvadesetak metara. Ona je i stavila tačku na konačan rezultat sedam minuta pre kraja utakmice posle odlične asistencije Barbare Jerinić. U međuvremenu Anđela Drobnjak se takođe po drugi put upisala u strelce. Kod domaćina pored ove dve efikasne igračice dobro su igrale Jovana Paunović, Sara Radosavljević, Milica Miljković i Sandra Baščarević a u gostujućoj ekipi gledaoce je oduševila Katarina Stanković koja je bila pravi komandant igre svoje ekipe.Pored nje zamažene role imale su Tijana Stevanović, Neda Nedeljković i Aleksandra Grković.

 

Sa utakmice Sloga - Plana Foto: STOLE

SLOGA 036 - PLANA 4:0 (1:0)

Kraljevo. Stadion Stari aerodrom. Gledalaca 40. Sudija: Filip Popović (Kraljevo) 7,5. Strelci: Drobnjak u 12. i 52. Stojanović u 42. i 67. minutu. Igrač utakmice: G. Stojanović (Sloga 036)

SLOGA 036: Stojković -, Aleksandrić 7, Miljković 7,5, Radović 7, Drobnjak 8, Ilić 7 (Petrašinović 7), Radosavljević 7, 5, Baščarević 7,5 (Jerinić 7), Stojanović 8, Spasojević 7 (Radovanović 7), Paunović 7,5.

PLANA : Mrašić 6, Bojković 6,5, Nikolić 7, Stanković 8, Nikolić 6,5, Mataković 6,5, Grković 7, Slavnić 6,5 (Basarić 6,5), Stevanović 6,5, Nedeljković 7.