XS
SM
MD
LG

DŽL: Šapčanke minimalcem kući pevajući

Fudbalerke Šapca zasluženo nose ceo plen iz Kraljeva. Istina, bodovi su osvojeni minimalnim rezultatom ali je i to bilo dovoljno danas, ne baš raspoloženoj za igru, ekipi trenera Darka Đukića. U prvom poluvremenu gotovo da nije bilo šuta na gol. Slpoga je više imala loptu u svojim nogama ali svi pokušaji ili su prekinuti ispred šesnaesterca ili je atake na olšeban način ona vreme osijetila golman Sara Bogdanović koja nosi epitet najboljeg pojedinca susreta. Jedini pogodak postigla je Milica Mižić koja je najčešće bila usamljena na protivničkoj polovini. Gošće su uputile snažan šut sa preko dvadeset metara i činilo se da će odlični vratar domaćina vrlo lako zaustaviti loptu. Međutim, Gala Stanković je kratko odbila loptu pravo na noge iskusnoj Milici Mižić i mreža se zatresla. Treba reći da je i u prvom delu meča Mižićeva imala kolosalnu priliku za gol ali je hrabrom intervencijom vratara otklonjena opasnost.

 

Milica Mižić strelac jedinog pogotka foto: STOLE

 

U nastavnu gošće su zaigrale "katanaćo", povukle su se u odbranu i veoma retko prelazile na polovinu Sloge. Za to vreme njihov gol je "visio u vazduhu" ali su devojke zadužene za golove u timu domaćina bile neprecizne u nekoliko navrata. Čak i onda kada su svi videli loptu u mreži.

SLOGA 036 - OFK ŠABAC 0:1 (0:0)

Kraljevo. Stadion na Starom aerodromu. Gledalaca 50. Sudija: Nenad Simović (Kraljevo). Strelac: Mižić u 48. minutu. Igrač utakmice: Milica Mižić (Šabac).

SLOGA 036. Stanković 6,5, Mićić 6, Mitrović 6,5, Ćosović 6, Milojčević 6,5, Radonjić 6, Šekler 6 (Popović 6), Radovanović 6, Milojević 6, Đorđević 6,5 (Ristić -), Jovanović 6 (Terzić 6).

OFK ŠABAC: Bogdanović 8, Todorović 6,5, Mijalčić 7, M. Pantelić 7, Simić 7, Janković 6, Nikolić 6,5, A. Pantelić 7, Jović 6,5, Krsmanić 6), Mižić 7,5, Đorđević 7.