XS
SM
MD
LG

Kup FSO Kraljevo: Fudbaleri iz Kovača pored titule osvojili i pehar

Fudbalska sezona u gradu na Ibru zvanično je završena finalnom utakmicom Kupa Gradskog fudbalskog saveza. Bio je to meč dva zonaša Radničkog koji je prvu polovinu prvenstva završio na čelnoj poziciji i Sloge koja je starosedelac u Zoni Morava. Još jednom su fudbaleri iz Kovača iskovali pobedu i pokazaliu da se na njih treba ozbiljno računati jer s pravom kucaju na vrata Srpske lige.

 

Milojević, levo. strelac prvog gola za Radnički

 

Prvo poluvreme proteklo je uglavnom u ispitivanju snaga. Gosti su u tom periodu imali i dve velike prilike za pogodak ali je golman Manić bio na visini zadatka.

U nastavku viđena su dva prelepa pogotka . Najpre je posle greške odbrane Sloge i solo prodora, posle samo šest minuta igre Milojević precizno šutirao i na efektan način zatresao mrežu domaćina finala čiji igrači nikako nisu mogli da pronađu ključ ua prolaz dio gola Radničkog. Pobedu je potvrdio centarfor Kastratović kada se na udarac odlučio sa dvadesetak metara i postigao evro gol. Na kraju velika radost fudbalera Radničkog kojima je pehar predao delegat susreta Milan Pantelić.

 

Fudbaleri Radničkog sa pobedničkim peharom foto: STOLE

 

SLOGA - RADNIČKI 0:2 (0:0)

KRALJEVO - Gradski stradion. Gledalaca 100. Sudija Lazar Tripković (Kraljevo) 8. Strelci: Milojević u 51. Kastratović u 81. (Radnički). Žuti kartoni: M. Pavlović, Krstić (Sloga), Milojević (Radnički). Igrač utakmice: Milojević (Radnički)

SLOGA: Manić 7, Milošević 6, Čolić 6,5, Z Pavlović 6, Dević 6,5, M. Pavlović 6 (Đorđević -), Vasiljević 6, Filipović 6, Matić 6 (Jovanović -), Krstić 6, Nikolić 6 (Jablanović 6).

RADNIČKI: Kecović -, Milutinović 7 (Mijailović -), G. Đokić 7, Radosavljević 7, Brkljač 7, B. Đokić 7, Milić 7, Gligorijević 7 (Strefanović -), Kastratović 7,5 (Vulović -) Trnavac 7,5,  Milojević 8.