XS
SM
MD
LG

Pušić bi da uređuje novine

Današnju pres konferenciju FK Borac pred utakmicu sa timom Mladosti iz Doboj - Kakanj ''pokvario'' je član Upravnog odbora Vedran  Pušić. Malo se on zaigrao, pa odlučio da novinarima, kako piše MONDO, održi lekciju o aformativnom pisanju. Prenosimo pisanje MONDA:

Pozitivnu atmosferu malo je "pokvario" član rukovodstva Borca Vedran Pušić, koji je najprije zahvalio igračima na dosadašnjim trijumfima i prikazanim igrama, a potom "opleo" po banjalučkim novinarima, koji, po njegovom mišljenju, "ne rade svoj posao kako bi trebalo".

"Borac ima jako loš tretman u medijima, odnosno uopšte ni ne postoji! Svaka čast sarajevskim portalima koji glorifikuju svoje timove. Dobronamjerna kritika je u redu, ali niko ne piše afirmativno o klubu. Uvijek kažem da treba da kritikujete pet puta gore kad zato imate razloga, ali kad imate 'dobru priču', a ove sezone imate, onda Borac zaslužuje bolji tretman u medijima", izjavio je Pušić.

"Sedma sila" se razumljivo nije složila sa Pušićevim izlaganjem i u moru nezadovoljstva i negodovanja okupljenih novinara izdvojilo se jedno pitanje: "Da li mi možemo da sastavljamo tim Borca"?

Pušićev odgovor je bio: "Naravno da ne"!

A zaključak svakom razumnom bi trebao da bude sljedeći: "Tom logikom, medijski prostor niko osim ljudi čiji je to posao ne može da uređuje, a kamoli član uprave banjalučkog kluba"!

 

Pušić, drugi s lijeva /Fotos:: MONDO/Nebojša Šatara