XS
SM
MD
LG

Piperski protiv Staneskua u Hamburgu

Milan Piperski boksovaće svoj drugi meč u profesionalnoj karijeri  8.aprila protiv Rumuna Mihaj Staneskua (8-9-0) u nemačkom gradu Hamburgu u novootvorenoj sportskoj hali Clas One. U glavnoj borbi večeri boksovaće čuveni teškaš Deni Vilijams (čeka protivnika),a Henri Veber protiv Luciana Lombardija,dok će u ostalim borbama boksovati Jens Krul,Dzavus Heles ,Ismail Ozen i Mirsad Cebo.Promoter meča je Ozen Box Promotion i Saurland Event, što će biti idealna prilika da se Piperski dokaže predstavnicima najjačeg kampa u evropi, čiji su članovi Mark Huk, Artur Abraham, Nikolaj Valujev i Aleksandar Povetkin.

- Pripreme su u poodmakloj fazi, jer želim maksimalno spreman da boksujem pred Hagenom Doringom, Saurlendovim mečmejkerom, kako bih na najbolji mogući način promovisao sebe, ime kampa Bali-Balkanboksing čiji sam član i našeg boksa. Dobio sam snimak Rumunovih mečeva,radi se o nezgodnom bokseru,koji stalno napada, ali sam spremio dobru defanzivnu taktiku i ne sumnjam u svoju pobedu.Nadam se da ću zabeležiti drugu pobedu u karijeri i osvojiti nove bodove na balkanskoj rang listi. Nadam se da ću do kraja godine ostvariti pobede i u mečevima u Podgorici, Banja Luci i Fojnici i da ću steći uslov da boksujem za titulu šampiona balkana u Loznici krajem godine – bio je prvi komentar Milana Piperskog.

Piperski će u Hamburg putovati sa čelnicima kampa Bali-Balkanboksing koji su napravili dogovor o saradnji sa kampom Saurlend i tako otvorili vrata još jednog kamap u evropi, ovog puta jednog od najjačcih kampova na svetu. Prošle sedmice Bali-Balkanboxing dobio je promotersku licencu Svetske Bokserske Organizacije u Budimpešti, koje je čelnicima kampa uručio Istvan Koko Kovač, direktor WBO za evropu.