XS
SM
MD
LG
04.08.2011 S.Blagojević

Juhor pobednik

Završen je drugi po redu memorijalni turnir Milutin Mile Milojković koji se igra u spomen na bivšeg predsednika  Juhora, ali i velikog sportskog radnika koji je u jednom periodu bio i vrlo uspešan predsednik varvarinskog Temnića. Ove godine pobednički pehar pripao je ekipi domaćeg Juhora, koja je veoma teško posle boljeg izvođenja penala u finalu pobedila Ćićevačku Slogu. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Slaviša Blagojević igrač Juhora, a za najboljeg mladog igrača Srđan Simonović takođe igrač Juhora.  Najbolji golman je Nenad Zdravković golman Ćićevačke Sloge. Pehare najboljima uručio je sin legendarnog Mileta Andrija Milojković.

Rezultat: JUHOR -  SLOGA (Ć) 2:2, penalima 5:4. Strelci: 1:0 Jeremić u 10, 1:1 Saša Milosavljević u 55, 1:2 Savić u 77, 2:2 Radić u 88. minutu. Stadion: Juhora  u Obrežu. Gledalaca:  250. Sudija: Slađan Rajković (Obrež). Opomenuti igrači: Milić, Žerjav, Jeremić, Simonović i Mladenović (Juhor).

JUHOR:
Mihajlo Pešić, Miladin Tomić, Žerjav, Simić, Blagojević, M.Kolarević, Mladenović,Milić, Jeremić, Simonović, Antić. Igrali su još: Milojević, Nikola Tomić, Rajković, Rakić, Marko Kolarević, A.Đorđević, Radić, Lukić i Živić Mihajlo.
SLOGA: Zdravković Marko, Stanojević, Maksimović, Stojković, Svrzić, Aleksandar Petrović, Ivković, Aleksandar M. Petrović, Lazarević, Milosavljević, Veljković. Igrali su još: Banjac, Darko Stanojević, Savić, Ivanović, Jelić.

Juhor je osvojio trofej posle penala, naime svi igrači Juhora pogodili su gol mladog Banjca dok je Stojković iz Sloge promašio. U regularno delu čini se da su se gosti bolje snašli i propustili da pobede, ali im je na kraju sreća okrenula leđa.Trener domaćeg zonaša Slavoljub Pavlović ipak nije bio zabrinut jer kako reče njegov pomoćnik Miodrag Dimitrijević tim je fazi uigravanja i sve će biti spremno za start prvenstva i duel sa SFS Borcem u Paraćinu u okviru prvog kola Pomoravsko-Timočke zone.