XS
SM
MD
LG

Olimpizam: Zorana Arunović i Vladimr Đorđević uručili nagrade u olimpijskoj Viza nagradnoj igri

Svetska šampionka i vicešampionka u streljaštvu Zorana Arunović i regionalni menadžer kompanije Viza Vladimir Đorđević, sa predstavicima Rajfazen i Erste banke uručili su na progodnoj svečansti u restoranu „Panta rei“ kod sportkog centra „Milan Gale Muškatirović“ u Beogradu nagrade dobitnicima u olimpijskoj Viza nagradnoj igri Novosađankama Vladislavi Tamaš i Ivani Zbiljić.

Zahvaljujući svojim Viza karticama Ivana Zbiljić i Vladislava Tamaš otputovaće na Olimpjske igre u Londonu. Imaće plaćen put i četiri dana smeštaj u hotelu Hilton a dobiće i 150 funti na Viza kartici kao džeparac. Mogu da povedu još jednu osobu.

Zorana Arunović je član „Viza tima“ u kome je pedesetak najistaknutijih svetskih sportista među njima i plivač Majkl Felps i atletičarka Jelena Isinbajeva, ali i zaštitno lice kampanje „Go vorld“ u okviru koje je i organizovana nagradna igra u koju su bili uključeni korisnici Viza kartica 28 banaka u Srbiji u blizu 2.000 filijala i na 387 prodajnih mesta u trgovačkim lancima.

- Viza ne samo da pomaže sportistima da se priprme za olimpijske igre, nego je mnogo učinila ovakvim kampanjama i na afirmaciji i predstavlju mog sporta, streljaštva, široj publici - rekla je Zorana Arunović.- O streljaštavu se, inače, više čuje kada postignemo uspeh i u ovakvim prigodama pred velika takmičenja, tako da je svaka prilika dobrodošla da se o rezultaima, ali i problemima streljačkog sporta više sazna.

Zorana Arunović 17. aprila odlazi na Svetski kup u London posle jakih i kvalitetnih priprema sa francuskim i britanskim olimpijcima u Bordou:

- Ovo takmičnje je prilika da isprobamo olimpijsko strelište, koje je bar po onome pto sam videla na nekim snimcima u Bordou, izvanredno i obećava visoke rezultate. Od strelaca se uvek očekuju medalje, tako je i pred OI u Londonu. Svi olimpijci su u jakom trenažnom procesu, ali će konkurnicja na OI biti fantastična. Više od polovine takmičarki u mojim disciplinama, vazdušni i malokalibarski pištolj, može da postigne rezultate koji garantuju borbu za medalju tako da su prognoze zasta nezahvalne. Mnogo nam znači i ovakva medijska podrška, ali i podrška navijača. I u streljaštvu se navija u finalu i pozivam sve koji budu u Londonu da dođu u kasarnu Kraljevske artiljerije gde je strelište da nas bodre. Streljačka takmičenja počinju 28. jula i završavaju se 6. avgusta, moja prva disciplina je 29. jula vazdušni pištolj, dok ću MK pištoljem gađati 1. avgusta.

Vladimir Đorđević, regionalni menadžer kompanije Viza, podsetio je da su u nagradnoj igri automatski učestvovali svi koji su u periodu od 1. do 25. marta ove godine plaćali svojom Viza ili Viza elektron karticom:

- Velikom nacionalnom kampanjom “Gou vorld“ želeli smo da nagradimo i obradujemo korisnike Viza kartica u Srbiji i ukažemo na pogodnosti i prednosti plaćanja plastičnim novcem. U periodu dok je trajala nagradna igra porastaao je promet karticama Viza za 11 procenata u odnosu na 2011. Zahvaljujući Vizinom sponzorstvu olimpijskih igara, koje traje već 25 godina, imali smo ekskluzivnu priliku da najsrećnijim korisnicima Viza kartica u Srbiji obezbedimo jedinstven i nezaboravan put u London. Dobitnici će imati priliku da podrže naš nacionalni olimpijski tim i budu deo spektakularne sportske atmosfere.

Dobitnica jedne od dve glavne nagrade Vladislava Tamaš, korisnica je Viza kartice Rajfajzen banke nije krila oduševljenje, a na put će povesti supruga. Druga dobitnica, Ivana Zbiljić, paket za London ustupiće svom bratu, a nagradu joj je obezbedila Visa kartica Erste banke. Posebno interesantno je to što su obe Novosađanke iz iste ulice. Srećne dobitnice dodale su da Visa kartice koriste svakodnevno, nezavisno od aktuelnih promocija i kampanja.

Svečanosti su prisustvovali i predsednik Streljačkog saveza Srbije Obrad Stevanović, trener Zorane Arunović, sestra Jelena Arunović, brojni predstavnici banaka koje izdaju Viza kartice, novinari, ugledni privrednici i prijatelji streljačkog sporta.