XS
SM
MD
LG

Aleksandar Daišević novi predsednik Sportskog saveza Kraljeva

Sa vanredne izborne sednice Skupštine Sportskog saveza Kraljeva

Na vanrednoj skupštini Sportskog saveza Kraljeva (SSK) za novog predsednika izabran je Aleksandar Saša Daišević, dugogodišnji sportski radnik, sportski novinar i odličan poznavalac sportskih prilika u gradu.

On je na toj funkciji nasledio dosadašnjeg predsednika Miloša Simovića koji je nedavno imenovan za pomoćnika gradonačelnika Kraljeva zaduženog za sport.

Aleksandar Daišević sportski novinar i novi predsednik Sportskog saveza Kraljeva

- Počastvovan sam izborom, jer ljudi koji su me predložili iza sebe imaju zavidne sportske karijere. Minulih pet godina proveo sam u Sportskom savezu kao član Upravnog odbora i verujem da svojim radom i organizacionim sposobnostima mogu da pomognem razvoju sporta u Kraljevu - kaže Aleksandar Daišević, novi predsednik SSK.

Prema njegovim rečima, prethodni predsednik ostvario je zavidne rezultate, postavio Savez na noge i uspešno učestvovao u organizaciji tridesetak sportskih manifestacija i aktivnosti.

- Najvažnije je da se zadrži jedinstvo među sportskim organizacijama, da Sportski savez ostane zajednička kuća - naglašava Daišević. - Videćemo koji su prioriteti, imamo čime da se pohvalimo, popravljena je infrastruktra, ali nas očekuje još mnogo posla.