XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
Nerešeno
Pobeda gosta
54%
0%
46%
Tipovanja
1
X
2
0
0
0


9
Mladost
10
10
Polet 57
9
 
11
Sloga
8
 
2
Beli Orlovi
20
 
3
OFK Gnjila
18
4
Donji Kopaonik
16
Varvarin
14. Oktobar
Kamenorezac 76
Beli Orlovi
Donji Kopaonik
Trudbenik
Varvarin
14. Oktobar
Izveštaj utakmice
Savladana Gnjila

Sa strahopoštovanjem dugo očekivani rival iz Igroša, naselja u opštini Brus, počastvovao nas je u Nedelju kvalitetnom, lepom, i nadasve, fer i korektnom igrom, bez grubih faulova.

Nadam se da je svima posle prošlonedeljnog teksta jasno da se tim Poleta, ustvari sastoji od momaka iz Milutovca i sela u okolini (Stragare i Riljac), i da je fudbal ustvari, njihova razonoda i prilika da dokažu da ovu igru ne moraju da igraju isključivo plaćeni igrači i profesionalci, već je mogu igrati i stolari, limari, poljoprivrednici i doktori... Otud i činjenica da zbog drugih obaveza, ponekad kasne na utakmicu, pa čak i kod svoje kuće...



Domaćin je počeo igru sa 9 igrača, ali su već u 10-om minutu obe ekipe bile kompletne. Smenjivale su se šanse na obadve strane. Gostujući igrači su došli u vođstvo posle autogola domaćih igrača, ali je već u sledećem napadu, start u gostujućem šesnaestercu okarakterisan kao faul, i dosuđen je penal za igrače Poleta. Golman gostujućih je odbranio udarac, ali se na njegovu nesreću lopta odbila pravo u noge izvođaču jedanaesterca Milanu Vesiću, i isti je iz drugog pokušaja smestio loptu u mrežu gostiju. Ponovo se krenulo s centra, bilo je mnogo propuštenih prilika na obe strane, a mreže su mirovale do zvižduka glavnog sudije koji je označio odlazak na zaslužen odmor. Poluvreme, nerešeno, 1:1.

U drugom poluvremenu mreže su mirovale prvih 25 minuta, domaćin je konstantno napadao, ali sve pokušaje je zaustavio fantastični čuvar mreže ekipe Gnjile, koji je pokazao da je s pravom zaslužio epitet jednog od najboljih golmana lige. No, nije izdržao lavovskoj želji domaćina, koji je želeo samo pobedu, i već u jednom od sledećih napada posle velike gužve u šesnaestercu, igač domaćih David Lazić topovskim udarcem cepa mrežu gostiju za vođstvo domaćina od 2:1! Pokušavali su gosti da izjednače i u par šansi su bili blizu da to i ostvare, ali već se bližio poslednji zvižduk sudije. 5 minuta pre kraja, nakon auta s leve strane, Igrač sredine terena domaćih Nemanja Miletić, izvodi fenomenalan aut, bacivši loptu duboko u šesnaesterac protivnika, direktno saigraču na glavu, koji loptu smešta u same raklje, golman je nemoćan, 3:1 za domaće. 

Tim rezultatom je i završena ovonedeljna utakmica između timova Poleta 57 iz Milutovca i Gnjile iz Igroša. Još jedna pobeda Poleta, i ostavljamo iza sebe sve ružno što nam se deševalo prošle nedelje i spremni dočekujemo u subotu ekipu Sloge iz Lozne. Još jednom veliki sportski pozdrav za Fudbalere Gnjile, željno isčekujemo revanš druge polu-sezone na vašem terenu.


Fudbal Fudbal Druga rasinska okružna liga Polet 57 OFK Gnjila
Međusobne utakmice
2015-2016
15.05
17:00
OFK Gnjila
Polet 57
4
2
25.10
13:30
Polet 57
OFK Gnjila
3
1

Uporedni rezultati

Polet 57
 
OFK Gnjila
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
1 (1) Broj pobeda 1 (1)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
1 (0) Broj poraza 1 (0)
5 (3) Dati poeni 5 (4)
5 (1) Primljeni poeni 5 (2)
0 (+2) gol razlika na utakmicama 0 (+2)
50% (100%) Uspešnost 50% (100%)
Nema rezultata
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača