XS
SM
MD
LG
riverside je postavio novu vest
Održana Skupština FK Tešnjar

U subotu 24.06.2017. godine u konferencijskoj sali valjevske hale sportova održana je redovna godišnja Skupština FK Tešnjar, gde je preko 30 članova Skupštine uzelo  učešće u radu. U raspravi koja je trajala skoro tri časa Predsednik kluba Aleksandar Janjić i šef stručnog štaba Boško Milovanović  podneli su izveštaje o radu za sezonu 2016/2017 u kojoj je Tešnjar zauzeo 14. mesto u Okružnoj ligi Kolubara i sačuvao status u ovom rangu. U svom iscrpnom izlaganju predsednik kluba Janjić je prezentovao sve aktivnosti koje je uprava imala u prethodnoj sezoni, ostvarene rezultate, probleme sa kojima se suočavala, kao i finansijsku situaciju u klubu. Nakon toga usledila je rasprava u kojoj se u diskusiju uključio veliki broj članova, a prezentovani izveštaji o radu su usvojeni jednoglasno.

Kao najvažnija novost iz FK Tešnjar obelodanjen je početak rada sa mlađim kategorijama. Upis dece je počeo, a treninzi na stadionu FK Tešnjar kreću od 5.jula. 

Utisak prisutnih novinara je da ovaj skup i po brojnosti i po kvalitetu dijaloga i ozbiljnosti prevazilazi zasedanja skupština i nekih mnogo ozbiljnijih klubova iz viših rangova. Skupština je pokazala da je uprkos svim problemima i nedaćama sa kojima se suočava, FK Tešnjar dobro organizovan klub, klub sa skoro 50 godina dugom tradicijom, sa principima funkcionisanja koji ih razlikuju u odnosu na druge klubove i čija se budućnost ne dovodi u pitanje.

Sutradan, u nedelju 25.06.2017.godine održano je tradicionalno celodnevno druženje Tešnjaraca na reci Gradac, gde je uz takmičenje u najboljem kotliću i zvanično proglašena završenom prethodna fudbalska sezona.

 

0 0 pre 6 godina
Poslednja slika
Vlada20 pre 4 dana
Poslednji video
Administrator pre 11 sekundi