XS
SM
MD
LG

Šimanovački Horizont pred novu sezonu

Finalista prošlogodišnje Biznis lige, šimanovački Horizont, polako „sklapa kockice“ pred novu sezonu. Ekipa se kompletira i prema svim nagoveštajima, i u novoj sezoni trebalo bi da igra zapaženu ulogu.

- Uspešno smo se nosili prošle godine sa konkurentima u Biznos ligi – ističe Nikola Radosavljević, kapiten Horizonta – Na žalost, zapeli smo na poslednjem stepeniku, kada smo u finalu prikazali, za nas, neprepoznatljivu igru. Interesantno, prošla sezona bila je najkvalitetnija do sada. Krasilo je prisutvo dobrih igrača, čak i iz Prve lige, kao i velik broj talentovanih zaljubljenika u ovaj sport. Zbog svega toga, ipak sam zadovoljan s postignutim rezultatom, uz konstataciju da smo mogli još bolje, jer smo kvaliteta imali.

Nova sezona, novi izazovi za Horizont!?

- Posle finala Biznis lige rekao sam da ima prostora da se ekipa znatno podmladi – nastavlja Radosavljević – To bi, svakako donelo stabilniju i sigurniju igru. Pored Biznis lige, najavlju se i takmičenje, koje bi bilo „nešto između“ Prve i Biznis lige. Sigurno je da ćemo uzeti učešće u nekoj od liga, te ćemo tako promovisati mlade igrače. Dakle, čekamo rasplet u organizaciji takmičenja za sezonu 2016/2017. Spremni smo da se uhvatimo u koštac sa ekipama za respemt. Zbog raznih obaveza i formiranja igračkog kadra, treninzi će još uvek nisu počeli. Ipak, svi poslovi su pri kraju i svakako ćemo vrlo brzo postići takmičarsku formu. Željni smo igre, tvrdih i jakih mečeva, novih pobeda. Biće nam teže nego prošle sezone, jer će mnogi imati dodatni motiv u mečevima protiv nas.

 

Šimanovački Horizont