XS
SM
MD
LG

Napadač "brzog voza" Nikolić prvi strelac lige

Fudbaleri Dinamo 1945 prvi deo sezone u VFL Istok završili su na prvom mestu i u proteklih 15 kola ostvarili su 12 pobeda i dva remija i jedan poraz uz gol razliku 52-7. Nekadašnji prvoligaš i srpskoligaš sa obale Tamiša ubedljivo drži prvo mesto sa osvojenih 38 bodova i bez većih problema očekuje se da u nastavku prvenstva ostvari ulazak u viši rang. Jesenji deo sezone svojim igrama i golovima obeležio je napadač Nemanja Nikolić koji je letos došao iz Brodarca 1947 u dosadašnjem delu prvenstva postigao je 14 prvenstvena i 2 gola na kup utakmicama i rekao je:

-„ Drago mi je da sam svojom igrom i golovima opravdao poverenje i ujedno doprineo dobrim rezultatima kluba. Želim da istaknem da je atmosfera u klubu na visokom nivou i da smo svi podjednako zaslužni za uspeh koji se od nas realno očekivao u ovoj sezoni.“

Prvi strelac VFL Istok Nemanja Nikolić

Ove jeseni mnogo puta ste na mečevima bili igrač odluke.

-„ Treneri Branko i Dušan Đokić dobrim radom i savetima na treninzima i utakmicama pomogli su meni i saigračima da budemo na visini zadatka. Sve teče po planu i naš zajednički cilj koji je sadašnja uprava postavila je da za dve-tri sezone uspemo da ostvarimo ulazak u prvu ligu što sigurno grad Pančevo zaslužuje“- kaže Nikolić.

U kupu FSP Pančevo ste se plasirali u finale gde vas na proleće očekuje meč sa srpskoligašem Vršcem.

-„ Želimo da se u kupu plasiramo što dalje i da pokušamo da uđemo u finale kupa FS Vojvodine. Videćemo u finalu nas čekaju Vrščania i neće biti lako osvojiti pobednički pehar.“- kaže Nikolić.

Fudbaleri Dinamo 1945 su na odmoru do polovine januara kada će trener Branko Đokić izvršiti prozivku i početi sa pripremama za nastavak sezone.