XS
SM
MD
LG

Stevanovićevi puleni brojali do šest

Protutnjao je "Brzi voz" Samošem i do vrha napunio mrežu lokalnog niželigaša Pobede. Nakon što je odložen meč sa BSK Borčom, Dinamo 1945 je pozvan da uveliča jubilej člana Druge južnobanatske lige "Zapad" - grupa Sever. Dvesta pedeset gledalaca je imalo šta da vidi, pregršt lepih poteza i čak 6 golova. Prvo je mladi Marjanović lepim lobom savladao golmana za vodstvo, novajlija Đokić povisio prednost, a Javor sa dva pogotka u finišu prvog poluvremena trasirao put ka visokoj pobedi pulena Aleksandra Stevanovića. Fudbaleri Dinama su nastavili da nižu lepe akcije, a u strelce su se u drugom poluvremenu upisali i Kukolj i Gojković, za konačnih 0:6. Ako je moguće suditi po prikazanom, aktuelni osvajač Kupa FS Vojvodine će u sezoni koja sledi igrati značajnu ulogu u Srpskoj ligi Vojvodina.  


Pobeda: Aćimović, Labac, N. Moldovan, M. Moldovan, Sekulić, Andrejić, Bežin, Stojanović, Maksimović, Pajović, Hristov. Igrali su još: Labat, Debeljan, Kočuba, Markov.


Dinamo 1945: Tomić, Dašić, Karanfilovski, Nedučić, Advigov, Marković, Rašić, Skokna, Djokić, Javor, Kukolj. Igrali su još: Buljandić, Vojnović, Lazinica, Terzić, Amerijan, Mirković, Vuković, Gojković. 


Sledeća utakmica Dinama je na programu je u nedelju, protiv fudbalskog kluba Emirati koji je na pripremama u Srbiji, i još uvek traži termin za odloženi meč protiv BSK Borče, dok će gosti iz Emirata igrati i protiv Sindjelića 11. i Rada 16. avgusta.