XS
SM
MD
LG

Naisa želi da se revanšira Jagodini
Posle pobede nad šampionom Srbije niške rukometašice gostuju u petak, 9. marta Jagodini koja ih je pre nedelju dana pobedila u finalu regionalnog Kupa. Trener Naise očekuje da im se revanširaju za poraz.
 
Naisa treći put protiv Jagodine u takmičarskoj sezoni; foto: Vanja Kerser

Biće ovo treći susret Naise i Jagodine u takmičarskoj sezoni, a obe ekipe imaju po trijumf. Prvo su niške rukometašice na svom terenu u Superligi slavile sa 27:24, a potom je važniju pobedu pre nedelju dana zabeležila Jagodina u finalu Kupa regiona istok (25:21).

Jagodina je tada odigrala kako treba, nadigrala nas je. Ne verujem da mogu da odigraju dve takve utakmice, a takođe ne verujem ni da mi možemo dva puta toliko loši da budemo. Idemo sa ambicijom da dobijemo i iznenadimo Jagodinu - kaže Svetislav Jovanović, trener Naise.

U ekipi vlada dobra atmosfera, ali neće sve igračice biti spremne za ovaj susret.

Rovite su malo, neke igračice su bile prehlađene. Suzana Milačić ima problema sa palcem na ruci, a Milena Milojević nije trenirala posle povrede protiv Medicinara. Bez obzira na sve, idemo maksimalno ozbiljno. Ta pobeda bi nam mnogo pomogla da preliminarni deo Superlige završimo na prvom mestu - dodaje Jovanović.

Utakmica 14. kola Superlige u Jagodini počinje u 19 sati.