XS
SM
MD
LG

Poznati trener Dado Janić u Tari iz Bajine Bašte

Odbojkaški klub Tara angažovao je za predstojeće sezone poznatog odbojkaškog trenera Dragoljuba Janića-Dadu za trenera takmičarskih ekipa u naredne 4 godine.

Foto: V. LOJANICA / RAS SRBIJA

Trener Janić je jedan od najboljih i najpoznatiji trenera u Srbiji. On je do sada bio trener superligaških klubova Jedinstva, Dinama iz Pančeva i OK Beograd koji se takmiči u Prvoj ligi Srbije.

"Mi smo učinili maksimalni napor da našim igračicama obezbedimo vrhunskog trenera. Naše  igračice iz genracije 2002 i 2003 godište imaju  neverovatan talenat, uslove za rad i želju,ali  u predhodnom periodu nismo imali takvog stručnjaka, kao što je Dado.

Biće angažovan u klubu u naredne 4 godine i treniraće sve takmičarse ekipe. Nadam se da će roditelji naše dece, a i same igračice shvatiti koja trenerska veličina je došla u Bajinu Baštu.

Pored njega u školi odbojke radiće i dalje Dragana Lukić Jovanović i to će biti jedina dva trenera u celom klubu. Oni poseduju trenerske licence i izuzetni su pedagozi. Pripreme počinju  krajem jula. Ove godine sva takmičenja u Drugoj ligi počinju dosta ranije, a mi ćemo do tada biti spremni.

U četvrtak 12. jula  biće održana konferencija za štampu i promocija novog trenera u Bajinoj Bašti" - izjavio je predsednik kluba Mihailo Jevtić.