XS
SM
MD
LG
Tipovanja
1
X
2
1
0
2
Utakmica tipovana 3 puta

 
1
Ivanjica
22
2
Konjarnik
21
3
Tisa
21
2
Konjarnik
21
3
Tisa
21
4
Metalac Kolorado
21
Zufo
Metalac Kolorado
Smederevo
Sopot
Banjica
Ivanjica
Radnički 2010
Bečej
Zufo
Metalac Kolorado
0 0 pre 4 godine
2 komentara
ducacos1
Sudija Zeljko Stoilkov iz Aleksinca je igrac utakmice
pre 4 godine 0 Ā· 0
ducacos1
Ocigledno sudjenje u korist kmf konjarnik a na stetu kmf tisa proizvelo je ovakav rezultat.
pre 4 godine 0 Ā· 0

IzveŔtaj utakmice
Futsaleri Tise iz Novog Bečeja prokockali pobedu u derbiju
09.02.2020 V. Jankov

Futsaleri Tise su porazom startovali u nastavku sezone - foto: V. Jankov

Ko se zadnji smeje, najslađe se smeje! Znali su futsaleri Tise iz Novog Bečeja za ovu narodnu umotvorinu i pre derbija prvog kola nastavka drugoligaÅ”kog karavana, ali su njeno značenje osetili na svojoj koži posle utakmice sa Konjarnikom u Beogradu. Da sve bude jasnije, vodili su na ā€žvrućem terenuā€œ legedarnog SC ā€žÅ umiceā€œ do 34. minuta sa 5:2, a izgubili utakmicu rezultatom 5:6. Ali, uvek ima neko ali...

Ā 

- Ne znam odakle da krenem. Ne da bi opravdao naÅ” poraz, nego da iznesem u javnost sve Å”to se deÅ”avalo. Već u 4. minutu je dosuđen penal protiv nas, ali se do kraja poluvremena održao koliko toliko ujednačen kriterijum suđenja. Međutim, u nastavku je bilo svega, a kulminacija je priznavanje četvrtog gola domaćina, iako lopta nije preÅ”la gol liniju. To je bio dodatni stimulans Beograđanima, jer su videli da imaju zaÅ”titu sudija, da u igri bez golmana napadaju sa pet igrača. U takvom odnosu snaga nismo mogli da pariramo, poÅ”to se video umor kod naÅ”ih igrača. Uz to, nedostajala nam je i sreća, jer je Letić kod rezultata 6:5 za domaćine pogodio stativu. Stavili smo niz primedbi na organizaciju meča i suđenje, ali Å”ta to vredi, jadikuje posle gostovanja u Beogradu trener Tise Ivan Blažin.

Pored pomenutih okolnosti na koje su uticali drugi, Novobečejci su do novog poraza doÅ”li i zbog svojih slabosti. Kao prvo, valja znati da je Čičić izostao zbog isključenja na posednjoj utakmici minule polusezone protiv Ivanjice, dok Tomčić nije igrao zbog privatnih obaveza, a baÅ” takvi iskusni igrači su nedostajali u utakmici ā€žviskog rizikaā€œ.Dodamoli tome da su Vinović i Tomić u subotu po podne igrali prijateljske utakmice na velikom travnatom terenu, a već od 17,30 sati su bili na parketu u derbi susretu drugoligaÅ”kog ranga takmičenja. Nije to korektno prema prema klubu koji se bori za prva tri mesta na tabeli. Jer, prvak direktno stiče status prvoligaÅ”a, a druge dve ekipe iza njih igraju baraž za popunu Prve futsal lige Srbije. Pojedini igrači Tise su izgubili iz vida da ove sezone, čak, četiri ekipe direktno ispadaju u republički rang takmičenja, a kako je liga izjednačena to se može dogoditi i klubovima koji se bore za elitu. Zato, oprez nije na odmet!

Dodajmo da su Novobečejci putovali sa ekipom od 11 igrača, ali su dres natapali znojem samo sedmorica: ĆURČIĆ, TOMIĆ, LETIĆ, GUBERINIĆ, CELIN, Vinović i IkraÅ”ev, dok golman Andrić, Blažin, Zokić i Stanojev nisu ulazili u igru.U drugom kolu nastavka Tisa dočekuje ekipu RB iz Valjeva.

Futsal Futsal Druga Futsal liga Konjarnik Tisa
Međusobne utakmice
2019-2020
08.02
17:30
Konjarnik
Tisa
6
5
13.09
21:00
Tisa
Konjarnik
3
2

Uporedni rezultati

Konjarnik
 
Tisa
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
1 (1) Broj pobeda 1 (1)
0 (0) Broj nereŔenih 0 (0)
1 (0) Broj poraza 1 (0)
8 (6) Dati poeni 8 (3)
8 (5) Primljeni poeni 8 (2)
0 (+1) gol razlika na utakmicama 0 (+1)
50% (100%) UspeŔnost 50% (100%)
Nema rezultata
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača