XS
SM
MD
LG
Igrači i ocene
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Tekstualni prenos utakmice
Žuti karton
UroÅ” Stamenić
79'
Žuti karton
Petar Jovanović
78'
Žuti karton
Nikola GliÅ”ić
75'
Žuti karton
MiloÅ” Luković
70'
Žuti karton
Bogdan Miličić
29'
IzveŔtaj utakmice
"Traktoristi" se vratili na pobednički kolosek

Detalj sa utakmice - foto: H.D.Vujanović

Zbog renoviranja svog, IMT do daljnjeg igra na stadionu Radničkog kraj studenjaka. Protiv novajlije iz Užica krenuli su ofanzivno, a Lukić u 10. minutu ne koristi priliku da postigne gol posle centarÅ”uta Kijevčaninina, bio je zamalo neprecizan sa 6 metara. Uzvratio je tri minuta kasnije Cvetić snažnim udarcem sa oko 25 metara, lopta je zavrÅ”ila tik iznad prečke domaćina. Lepa akcija IMT-a je viđena u 22. minutu, Radočaj je proÅ”ao po krilu i lepo centrirao na peterac, mlađani Luković je mlako Å”utirao, pravo golmanu Slobode u naručje.

Ā 

Igra se otvoreno sa obe strane, Å uÅ”njar je u 33. minutu dobro zagrejao dlanove domaćeg golmana Kojića sa 7-8 metara. Gosti su se osećali maltene kao kod kuće, jer od oko 500 prisutnih gledalaca, bar 150 je bilo iz Užica. U 37. minutu najpre Luković za IMT, a potom i Ristić na drugoj strani ne koriste lepe Å”anse da zatresu mrežu, pa se na odmor otiÅ”lo bez golova.

Prvu lepu akciju u nastavku prave gosti u 53. minutu. Todor GliÅ”ović, Petrović i Å uÅ”njar su akteri, a ovaj potonji sa par metara udaljenosti ne uspeva da loptu poÅ”alje u gol, Kojić je požrtvovanim padom u noge spasao svoj tim. Mreže su mirovale do 58. minuta kada je najmlađi na terenu, Luković, zatresao na asistenciju veterana Alena Stevanovića za vođstvo "Traktorista".

"Ere" potom preuzimaju inicijativu, ali jalovi su svi njihovi napadi, tako da je ostalo minimalnih 1:0 za domaće. U sredu se igra vanredno kolo kada će IMT na ovom istom mestu biti gost Radničkog u velikom komÅ”ijskom derbiju, dok Sloboda pred svojom publikom dočekuje Železničar iz Pančeva.Ā 

IMT - GFK SLOBODA 1:0 (0:0)

STADION: FK Radnički. GLEDALACA: 500. GL.SUDIJA: Đokić Stefan. POM.SUDIJE: ToÅ”ić MiloÅ” i Milićević Srđan. STRELAC: Luković 58. (IMT). ŽUTI KARTONI: Luković, Stamenić i GliÅ”ić (IMT), Miličić i Jovanović (Sloboda).

IMT: Kojić, Savić, GliÅ”ić, Stevanović, Luković (Vidić), Džinović, Kodžić (Stamenić), Lukić, Radočaj (Jerović), Kijevčanin, Blažić (Stefanović).

SLOBODA: VukaÅ”inović, Cvetić, Milekić (Mihailović), T.GliÅ”ović (Gajić), Å uÅ”njar, R.GliÅ”ović, Golubović (RaÅ”ković), Ristić, Petrović (Đ.GliÅ”ović), Jovanović, Miličić (Đukić).

Prva liga Srbije Prva liga Srbije Mozzart Bet Prva liga Srbije IMT GFK Sloboda
Međusobne utakmice
2022-2023
25.02
13:15
GFK Sloboda
IMT
1
2
IMT
26.08
17:00
IMT
GFK Sloboda
1
0
IMT

Uporedni rezultati

IMT
 
GFK Sloboda
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
2 (1) Broj pobeda 0 (0)
0 (0) Broj nereŔenih 0 (0)
0 (0) Broj poraza 2 (1)
3 (1) Dati poeni 1 (1)
1 (0) Primljeni poeni 3 (2)
+2 (+1) gol razlika na utakmicama -2 (-1)
100% (100%) UspeŔnost 0% (0%)
Nema rezultata