XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
Nerešeno
Pobeda gosta
46%
3%
51%
Tipovanja
1
X
2
3
0
0
Utakmica tipovana 3 puta

5
MSK
19
6
Mladost
19
7
Napredak (BT)
16
11
Radnički 1911
15
12
Jedinstvo
13
 
13
OFK Stajićevo
12
Polet
OFK Stajićevo
Napredak (Č)
Banat (Č)
MSK
Delija
Crvena zvezda
ŽFK Banat
Bilećanin
0 0 pre 5 meseci

Igrači i ocene
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Tekstualni prenos utakmice
Izveštaj utakmice
Novobečejci u novom izdanju
06.11.2023 Stevan Davidović

Radost Novobečejaca posle pobede

Kako se bliži kraj prvog dela prvenstva u Područnoj ligi Zrenjanin, strelci su sve efikasnij, tako je u 13 kolu postignuto 37 golova i čak 5 pobeda gostujućih ekipa. Dok se to očekivalo od vodećeg  Napredka iz Česterega i Poleta iz Nakova, u veliko iznenađenje ubraja se pobeda novobečejskog Jedinstva, na već godinu dana nesavladivom terenu u Banatskom Despotovcu.

 

Posle poraza od ekipe iz Mihajlova (0:2), Novobečejci su na ovo gostovanje došli sa poljuljanim samopouzdanjem, ali su se na terenu izabranici trenera  Dragana Vukajlovića pokazali u sasvim novom izdanju. U prvom delu utakmice prvu priliku imali su Novobečejci u 6. minutu kada je Žolt Farkaš bio lice u lice sa domaćim golmanom, ali je Tomislav Marić izašao kao pobednik. Domaći su imali u većem delu ovog perioda inicijativu, dve lepe prilike, koje nisu realizovali, pa se poluvreme završilo bez postignutog gola.

U nastavku siloviti napadi domaćih, što je Novobečejce prinudilo da se brane i samo kontrama ugroze rivala. Upravo takva jedna akcija, u 51. minutu urodila je plodom. Akciju je započeo Jovan Vrebalov, pokušao udarac, ali se lopta odbila do Strahinje Josimovića, koji je sa leve prebacio na desnu nogu i sa nekih 25 metara silovitim udarcem zadrmao levu stativu, lopta se odbila do suprotne i potom završila u mreži, na veliku radost gostujućih fudbalera (0:1).

Imali su domaći još nekoliko izglednih prilika da izjednače, ali kako se igralo po velikoj kiši, na raskvašenom terenu, nisu uspeli da postignu gol i kako su sami rekli doživeli su poraz na domaćem terenu posle godinu dana.

U korektnoj utakmici, sasvim je nepotrebno bilo da po završetku utakmice, domaći igrač Branko Pivač, protestvuje kod sudije Marijana Gajina, kojeg je, kako je upisano u protokolu, uhvatio za dres ispod vrata i odgurnuo, tako da mu je naknadno upisan crveni karton.

U 14. kolu u Novom Bečeju je na programu komšijski derbi sa „2. oktobrom“ iz Kumana, dok Mladost gostuje Bilećaninu u Sečnju.

Mladost - Jedinstvo 0:1 (0:0)

Igralište u Banatskom Despotovcu. Gledalaca 50. Sudija: Marijan Gajin (Kikinda). Strelac: Josimović u 51. minutu za Jedinstvo. Žuti kartoni: Pivač, Mitrović, Kaurin (Mladost), Koledin, Mihajlović, Kovačev (Jedinstvo). Crveni karton: Pivač (Mladost).

Mladost: Marić, Mihajlović, Slobodan Topalović, Stefanov, Pivač, Mitrović, Miloš Topalović, Kaurin, Gavranić, Krstović, Petrović (Samolovac)

Jedinstvo: Barkoci, Perić, Eremić, Kevrešanov, Mesaroški (Arsenov), Farkaš, Vrebalov, Koledin (Obradović), Mihajlović, Josimović, Kovačev

Piše: Stevan Davidović

Niže lige Niže lige PFL Zrenjanin Mladost Jedinstvo
Međusobne utakmice
2023-2024
05.11
13:00
Mladost
Jedinstvo
0
1

Uporedni rezultati

Mladost
 
Jedinstvo
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
1 (1) Broj utakmica 1 (0)
0 (0) Broj pobeda 1 (0)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
1 (1) Broj poraza 0 (0)
0 (0) Dati poeni 1 (0)
1 (1) Primljeni poeni 0 (0)
-1 (-1) gol razlika na utakmicama +1 (0)
0% (0%) Uspešnost 100% ()
Nema rezultata