XS
SM
MD
LG

Lisinac i Mrdak u poseti Asiks kampu u Mitrovom Polju

Polaznike druge smene odbojkaškog kampa "ASIKS Mitrovo Polje 2013." obradovalo je slobodno pre podne koje su iskoristili za kupanje na bazenu i odmor,a predd početak poslepodnevnog treninga u Mitrovo Polje su stigli promoteri. Reprezentativci Srbije Srećko Lisinac i Milija Mrdak u pratnji sestre Ivane Mrdak i korektora Ribnice Branislava Radovića došli su da se predstave polaznicima Kampa i da im poruče šta je potrebno da bi stigli do najdražeg dresa sa državnim grbom.

- Ja nisam imao priliku da budem na odbojkaškim kampovima, počeo sam da se bavim odbojkom kasno, ali sam imao sreću da radim sa Milanom Žarkovićem i Draganom Đorđevićem u juniorskoj reprezentaciji, znam kakvi su treneri, koliko znaju i mogu i uveren sa da svi polaznici na Kampu imate šta da naučite i imate vrhunski trening. Potrebno je da slušate trenere, da pružate uvek maksimum i vratiće vam se na najbolji mogući način - naglasio je Srećko Lisinac srednji bloker Berlina i našeg državnog tima.

Milija Mrdak je na prvom Kampu 2007. godine bio polaznik,a samo godinu dana kasnije bio je na spiskum kadetske, pa juniorske reprezentacije Srbije. Kasnije je uspešno nastupao za Ribnicu, Vojvodinu is tigao do italijanske A2 lige.

- Vreme baš leti, prosto ne mogu da verujem da je prošlo sedam godina od kada sam boravio na kampu. Ovde je izuzetna atmosfera, sjajan trenerski kadar i postoje svi preduslovi da napredujete i jednog dana stignete do državne selekcije. Morate mnogo da radite, da se trudite i budete disciplinovani, ostalo će doći - bio je jasan Mrdak.

Majice Kampa su dobili i Ivana Mrdak bivša odbojkašica Ekonomca, subotičkog Spartaka i sada lajkovačkog Železničara, kao i Branislav Radović korektor kraljevačke Ribnice. Svi oni snju sa polaznicima Kampa odradili trening, dobro se preznojili i pokazali da se samo radom i odricanjem postižu vrhunski rezultati.