XS
SM
MD
LG
24.06.2008 communis.rs

Nike uz Sanju do Pekinga

Nakon učešća na konkursu objavljenom na internet sajtu kompanije Nike www.nike.com/nikewoman Sanja Sučević iz Kule, studentkinja Ekonomskog fakulteta u Novom Sadu, osvojila je učešće na Velikom internacionalnom sportskom takmičenju. Pod sloganom "To sam ja" Sanja Sučević biće jedina devojka iz Srbije koja će učestvovati u Kampu koji će se održati u Pekingu uoči Olimpijskih igara.
Sanja Sučević članica je kluba Konstruktor iz Kule koji neguje veštinu tajlandskog boksa u kategoriji od 50 do 52 kilograma. Ona je na Nike-jev sajt poslala svoj snimak sa treninga u kojem je istakla šta sport predstavlja za nju. Od prijavljenjih 925 učesnica žiri je iz celog sveta odabrao samo 5 finalistkinja (Belgija, Francuska, Španija, Turska i Srbija). Sanja je u organizaciji Nike-ja i Delta sporta otputovala u Peking, kako bi sa ostalim učesnicama trenirala uz Nike-jeve profesionalne sportiste i trenere.

Zahvaljujući pročitanoj reklami za kampanju "To sam ja" u časopisu Joy, ali i svojim sportskim veštinama, Sanja će biti u mogućnosti da zajedno sa gotovo hiljadu sportista iz celog sveta učestvuje u Kampu, gde će se naći i veliki broj sportista koji su u svojoj dosadašnjoj karijeri imali prilike da ostvare vrhunske sportske rezultate, poput sestara Vilijams i mnogih drugih poznatih imena iz sveta fudbala, košarke i plivanja.

Sanja Sučević kaže da je presrećna i veoma iznenađena pozivom iz Kine i veruje da će ovu priliku iskoristiti kako bi dodatno usavršila svoja sportska umeća, ali i kako bi podržala naše reprezentativce svojim navijanjem na Olimpijskim igrama u Pekingu.