XS
SM
MD
LG
16.10.2013 S. Blagojević

Goca Tržan uveličala jubilej FK Temnić u Varvarinu

Kao što je sport i najavio sinoć je u punoj hali sportova u Varvarinu nastupila Goca Tržan, Akapulko bend, Nemanja Stevanović kao i  predgrupe iz Varvarina  i okoline predvođene Milošem Đurđevićem i Vukom Prebiračevićem. Sav prihod sa ovog koncerta išao je u prilog Fudbalskom klubu Temnić koji slavi jubilej 90 godina od organizovanog igranja fudbala u Varvarinu.  Prisutne u hali sportova najpre je razgalio Akapulko bend a potom se na pozornicu popela Goca Tržan i svojim nastupom podigla publiku na noge izvodeći svoje  poznate hitove ali i hitove sa najnovijeg albuma Volela sam skota. Na kraju nastupio je i Nemanja Stevanović pa je ukupno zadovoljstvo publike bilo ogromno. Inače, kao što smo već pisali ovaj koncert FK Temniću 1924 poklonio je anonimni donator, a koncert su pomogli i Sportska kladionica Olimp bet, Opština Varvarin kao i medijski sponzori Radio i tv S, RTK Kruševac i Top radio.

Izvođači kupili ulaznice

Treba istaći posebno i to da su i svi izvođači na čelu sa Gocom Tržan kupili ulaznice za svoj koncert i tako dali još jedan doprinos konsolidaciji FK Temnića, što je prisutna publika propratila pravim ovacijama. Inače fudbalski klub Temnić 1924 predvođen mladim ambicioznim predsednikom Darkom Brankovićem već je krenuo stazama uspeha jer se nalazi na vrhu Prve lige Rasinskog okruga.


Foto: Goca Tržan i Nemanja Stevanović sa kapitenom Temnića 1924 Radetom Aksentijevićem i najboljim igračem Sašom Antićem pred sam koncert

Goca Tržan na podijumu