XS
SM
MD
LG

Karatisti iz Raške na "Beogradskom pobedniku" osvojili tri medalje

Na otvaranju nove sezone, karatisti Karate kluba "Raška" u nedelju na turniru "Beogradski pobednik", nastavili su tamo gde su stali prethodne sezone. Osvojene su tri bronzane medalje, a na pobedničko postolje popeli su se Nikola Vukomanović, Nikola Marković i juniorski tim (Bogdan Trikoš, Miloš Babić, Nikola Vukomanović i Damjan Stanišić). Vukomanović i Marković, odličja su osvojili u borbama pojedinačno, Marković u seniorskoj, Vukomanović u juniorskoj konkurenciji. Naporan rad na treninzima odmah je dao rezultate, ali treba istaći kontinuitet osvajanja medalja na skoro svim takmičenjima. Glavnu proveru spremnosti puleni trenera Mirka Puzovića imaće u decembru mesecu na državnom prvenstvu u Beogradu:

  - Iako rezultat nije bio u prvom planu, zadovoljan sam onim što su moji takmičari prikazali na ovom veoma jakom turniru u Beogradu. Iza nas je jedan period jakih fizičkih priprema, pa je možda to uticalo da ne osvojimo još koju medalju. Polako ulazimo u pravu takmičarsku formu, a nama je cilj svakako da budemo maksimalno spremni za prvenstvo Srbije, a nadam se da se ni sa tog takmičenja nećemo vratiti bez odličja - ističe trener Mirko Puzović.

Na "Bogradskom pobedniku" u nedelju učestvovale su 84 ekipe iz 13 zemalja. Ono što sledeće očekuje karatiste iz Raške je Kup uže Srbije koji je na programu u novembru mesecu.

                                    Bronzani juniori: Babić, Vukomanović, Trikoš

                                Ekspedicija KK "Raška" na Beogradskom pobedniku