XS
SM
MD
LG

Bokseri iz Varvarina spremni za nastup

Varvarin

                          
 
 
 
           Kada je pre godinu dana Viktor Jančić bivši bokser Kragujevačkog Radničkog sada profesionalac u Nemačkoj krenuo sa svojim ocem Milomirom Jančićem u pionirski poduhvat otvaranje boks kluba Jova Kursula u Varvarinu mnogi su bili skeptici.ali vreme je sve demantovalo. Ozbiljnim radom i  uz podršku Sportskog saveza iz Varvarina za samo godinu dana postao je to ozbiljan kolektiv koji je boks ponovo vratio na mapu sportova u Pomoravlju.
Pod dirigentskom palicom Milomira Jančića u klubu pored 30 tak momaka vežba i desetak devojaka u skromnim uslovima ovi momci i devojke marljivo rade pa će već u martu krenuti u takmičenje Šumadijske regionalne lige.
Njihov trener Milomir Jančić kaže da su bokseri spremni za nastupe i da se nada da će i sredstva biti obezbedjena. Svakako prvi adut  boksera Jove Kursule je bokser u velter kategoriji Miloš Đurđević kome mnogi stručnjaci predvidjaju blistavu budućnost.On za nas portal kaže: Potpuno sam spreman da ukrstim rukavice i jedva čekam nastupe i normalno nadam se uspehu.
 Ono što je posebno interesantno je da u klubu vredno vežba i desetak devojaka a medju njima najmladja Anastazija.Trener Jančić ima samo reči hvale za svoje boksere svi su kaže dobri djaci a pored seniora u ring će i mladi Miloš Stojanović ali u juniorskoj konkurenciji..
 Bilo kako bilo u Varvarinu svi očekuju sa nestrpljenjem prve borbe a navijača će biti mnogo predvodiće ih Tamara Dejanović voditeljka sa TV S.

 

Bokseri Jove Kursule pred jedan od treninga.

Miloš Djurdjević prvi pik Varvarinaca,bokser vel

Mladi Miloš Stojanović pred njim je budućnost