XS
SM
MD
LG

Saopštenje za javnost FK Hajduk 1925

Održana je još jedna sednica skupštine FK Hajduk 1925. Dve teme su bile u centru rasprave na njoj. - Prva tačka je bila pitanje gradskog stadiona u Kuli, i zasad nemogućnost da se dođe do odgovora koja institucija je nadležna da reši to pitanje. Naravno skupštinari su se osvrnuli i na nezakonito ponašanje takođe novoformiranog kluba OFK Hajduka. Jasno je da se isti ljudi koji su i ugasili FK Hajduk, sada ponašaaju kao da je stadion njihovo vlasništvo, te ge nelegalno koriste sa novim OFK Hajdukom. Država bi morala da reaguje, i da ih izbaci sa stadiona, sve dok (ako ikad) ne sakupe valjanu dokumentaciju i urade sve kako i zakon nalaže u ovoj oblasti. Članovi skupštine su se složili da se nastavi borba i na ovom polju do dobijanja odgovora koja institucija je nadležna, i koju dokumentaciju treba da podnese FK Hajduk 1925, da bi mogao da dobije stadion na korišćenje.

- Druga tačka dnevnog reda je protekla u veselijem tonu, tema je otvaranje zimske škole fudbala našeg kluba, za dečake i devojčice uzrasta od 6 do 13 godina. Škola je besplatna. Održavaće se u prostorijama sportske hale osnovne škole Petefi Brigada. Termini su sledeći: - Sredom od 18 do 20 časova. - Petkom od 10 do 12 časova. - Nedeljom od 10: 39 do 12: 30 časova.

Treneri su Ljubomir Crnokrak (Viša trenerska škola, bivši selektor Dominikanske Republike, A licenca UEFA) i Veselin Đurković (Fakultet za sport i fizičko vaspitanje, profesor fizičke kulture u srednjoj školi,). Škola fudbala je prvi ozbiljniji korak, u nizu planiranih sportskih poteza ovog kluba, u cilju vraćanja fudbalskog ugleda u Kuli.