XS
SM
MD
LG

Biljana Vlačić osvojila prvu medalju za novoosnovani atletski klub

Osnivačka skupština Atletskog kluba AS 023 održana je 23. decembra. Na skupštini je usvojen osnivački akt i Statut kluba. Izabrano je rukovodstvo ovog novog sportskog kolektiva. Za predsednika kluba je izabran Đorđe Pejkić, menadžer u OTP banci, a članovi Upravnog odbora su Jani Hajdu, Borislav Mandić, Vukosava Đapić Atanacković,Vesna Španović, Biljana Vlačić, Zoran Grubački, Luka Čanji i Marijana Barišić.

rsz biljana polumaraton 2812nsad 12 kilometrar1

Biljana Vlačić

U Nadzorni odbor izabrani su Svetislav Markov, Kristina Duđik Pavlović i Nataša Čabrilo Hajdu. Treneri u klubu če biti Jani Hajdu, Borislav Mandić i Vukosava Đapić Atanacković. Klub će sarađivati sa školicom sporta ,,Long jump Ivana Španović,, a vrata kluba će pored aktivnih atletičara biti otvorena i rekreativcima. U Novom Sadu je na Dunavskom keju, po lepom i sunčanom vremenu, održan drugi ,,Reciklažni maraton,, . Organizatori takmičenja su bili ARK Fruška gora i OAK Novi Sad. Na takmičenju je na polumaratonskoj stazi od 21,1 km učestvovala i Zrenjaninka Biljana Vlačić i zauzela drugo mesto.

U trci su učestvovala 83 takmičara od toga 21 u ženskoj konkurenciji. Biljana je nedavno postala član novoosnovanog Atletskog kluba AS 023 iz Zrenjanina i započela saradnju sa trenerom Borislavom Mandićem. Ovo je bio i prvi nastup jednog takmičara za novoosnovani Atletski klub AS 023 iz Zrenjanina.