XS
SM
MD
LG
05.02.2014 Administrator

Zajedno sa ljubiteljima fudbala iz celog sveta kreirajte vaš Virtuelni album UEFA Lige šampiona koji predstavlja UniCredit

Kao zvanična banka najprestižnijeg evropskog klupskog fudbalskog takmičenja, UniCredit se i ove godine uključila u niz aktivnosti koje imaju za cilj da daju šire društveno značenje sponzorstvu UEFA Lige šampiona, kao i da jedinstveni duh fudbala prenesu na sve navijače. UniCredit je, sa ciljem da najpopularniji sport na planeti približi fudbalskim navijačima, kao i da podstakne promociju sporta, timskog duha i zdravog života, zajedno sa kompanijom Panini, predstavio virtuelni album sasličicama timova učesnika ovog prestižnog fudbalskog takmičenja zasezonu 2013/2014.

Sada i obožavatelji fudbala iz Srbije mogu da postanu deo svetskog fudbalskog tima i, zajedno sa navijačima iz celog sveta,učestvuju u popunjavanju Panini virtuelnog albuma. Da bi učestvovali u ovoj virtuelnoj igri, potrebno je da se svi zainteresovani registruju putem aplikacije koja se nalazi na linku: unicredit.eu/champions/collection i igra može da počne. Aplikacija je besplatna, a albumu se može pristupiti i putem Android i iOS mobilnih platformi.

Virtuelni album se popunjava uz pomoć kodova do kojih se dolazi praćenjem aktivnosti UniCredita i Paninija na internetu ili na društvenim mrežama. Kodovi se mogu naći na poleđeni Panini sličica koje se nalaze u slobodnoj prodaji, a svaki dobijeni kod otvara jednu kesicu sa tri digitalne sličice. Virtuelne sličice možete obezbediti i kroz razmenu sa drugim učesnicima ove igre, kao i pozivanjem prijatelja da pokrenu svoje virtuelne albumeili učešćem u nagradnim izazovima.

Više informacija o Panini virtuelnom albumu koji predstavlja UniCredit, možete pronaći na:unicredit.eu/champions/collection Posetite našu Facebook stranicu: facebook.com/UniCreditChampions


Sledeća vest
Derbi kraj Tise