XS
SM
MD
LG

Prijateljska utakmica: Fruška gora - Sloven

 

Fruška gora - Sloven 0:3 (0:1)

   U susretu mesnih rivala pobeda je zasluženo pripala renomiranijoj ekipi. Sloven je poveo u 26. minutu posle ubačene lopte iz ugla Bakaija i nespretne reakcije jednog igrača Fruške gore, kojeg je lopta pogodila u ledja. Posle prodora Mandića pio desnoj strani, usledio je oštar centaršut u kazneni prostor domaćina: na 11 metara od gola odlično je bio postavljen Šević, i udarcem glave loptu poslao u mrežu. Isti igrač je povisio na 3:0 u 75. minutu, kada je prihvatio jednu dubinsku loptu i u poziciji „jedan na jedan“ sa protivničkim golmanom izašao kao pobednik.

   Strelci: 0:1 Bakai u 26, 0:2 Šević u 65, 0:5 Šević u 75. minutu. Ruma: igralište Fruške gore. Gledalaca: 50. Sudija: Pavle Ležakov (Vrdnik).

   FRUŠKA GORA: Jokić, Božić, Milić, Bakić, Jokić, Trnić, Bežanović, Babić, Andjelković, Radić, Janjić. Igrali su još: Radivojević, Dejanović, Dragićević i Grubješić.

   SLOVEN: Vujaković, Rakić, Lazić, Knežević, Djevrekaj, Milovanović, Mandić, Grujić, Bakai, Milojević, Šević. Igrali su još: Vasović, Savić, Djurković i Stupar.

 

Sloven