XS
SM
MD
LG
15.02.2014 Administrator

Delegacija FSG Čačka krenula u obilazak klubova

Na nedavno održanoj sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Grada Čačka doneta je odluka i određena je delegacija koja će obići fudbalske klubove sa teritorije grada Čačka i upoznati se stanjem u njima. Tokom jučerašnjeg dana delegacija FSG-Čačka u sastavu: Nenad Stanković predsednik, Vladimir Dačović i Vladan Vitorović članovi IO FSG-Čačka i Generalni sekretar Miloš Teofilović obišli su fudbalske klubove Orlovac iz Mrčajevaca, Moravu iz Mojsinja, Zadrugar iz Donje Trepče i Budućnost iz Stančića. Za vreme razgovara sa predstavnicima klubova bilo je reči kakvo je stanje u infrastrukturnom smislu, da li postoji problem u nedostatku sportske opreme i kakav je rad i da li postoji sa mlađim kategorijama.

Povodom jos jedne u nizu akcija Fudbalskog saveza Grada Čačka predsednik Nenad Stanković je istakao:

- Pre svega moram da se zahvalim svim predstavnicima klubova na toploj dobrodošlici i da kažem da je naša ideja da obiđemo sve klubove sa naše teritorije i da se upoznamo sa kakvim problemima se susreću čelnici klubova i da vidimo na koji način mi kao savez možemo da im pomognemo da funkcionišu što bolje u ovim teškim vremenima. Tokom današnjeg dana obišli smo četiri kluba gde smo se uverili u pravo stanje u njima, moram da istaknem da sam prijatno iznenađem infrastrukturom i organizacijom fudbalskog kluba Zadrugar iz Donje Trepče, koji treba da bude primer ostalim klubovima iz gradske fudbalske lige Čačka kako treba klub da funkcioniše.

Predstavnik F.K. Budućnost“ iz Stančića Vojkan Popović je istakao:

- Moram da se zahvalim čelnicima FSG-Čačka na poseti, čime su pokazali da vode računa o bitisanju seoskih klubova. Takođe moram da kažem da sam jako zadovoljan saradnjom sa našim matičnim fudbalskim savezom koji na sve moguće načine pomaže klubove i ovo je samo još jedam pokazatelj o njihovom odnosu prema nama koji vodimo klubove.