XS
SM
MD
LG

Sportski savez Srbije: Šoštar i Batez u poseti Sremskoj Mitrovici

SREMSKA MITOROVICA, 21. februar (Info centar).- Aleksandar Šoštar, predsednik i Vladimir Batez generalni sekretar Sportskog saveza Srbije prisustvovali su u Sremskoj Mitrovici savetovanju uglednih sportskih radnika.

Domaćini su im bili načelnik Sremskog okruga Ilija Milinović, načelnik gradske uprave zadužen za sport Ilija Nedić i Nemanja Srnić generalni sekretar SS Sremska Mitrovica.

U delegaciji Sportskog saveza Srbije bili su i savetnik predsednika dr Dane Korica i pravnik Slaven Radonić koji je održao predavanje o sprovođenju javnih nabavki za potrebe klubova i saveza.

Teme su bile veoma interesantne „Potrebe i interesi građana u oblasti sporta u jedinicama lokalne samouprave Srema“, „Nadležnosti lokalne samouprave i zakonitost rada teritorijalnih sportskih saveza“ i “Organizovanost i funkcionisanje multi sportova Srema“.

Gosti na skupu su bili i Mladen Stojšin generalni sekretar Sportskog saveza Vojvodine i Lazar Pilipović predsednik aktiva sekretara teritorijalnih sportskih saveza Vojvodine.