XS
SM
MD
LG

Prijateljska utakmica: Inđija - Vojvodina 2:4

Inđija je na poslednjoj proveri uoči skorašnjeg prolećnog starta, pretrpela poraz protiv kombinovanog sastava Vojvodine. Imali su u prvom delu utakmice domaći fudbaleri više od igre. Opasnije su ugrožavali gol mladog Rockova. Rajak je u 18.minutu, nakon lepe kombinacije Stevana Kovačevića i Pejića, uputio udarac a odbrana Novosađana loptu je izbacila u korner. Čuvar mreže gostiju u 28. minutu spasava svoju mrežu ispred S. Kovačevića. Rajak u 42.minutu efektno, petom,pokušava da postigne pogodak a Rockov loptu izbacuje u korner. Vodeći pogodak postigli su Inđijci u 36. minutu. S. Kovačević je odlično uposlio Vukovića. Ovaj je loptu primio na grudi a potom efektnim volej udarcem savladao Rockova.

Na 2:0 povisio je početkom drugog poluvremena novajlija u redovima Inđije Bjedov. Nakon centar šuta sa leve strane loptu je glavom poslao u mrežu. Ubedljivo vođstvo domaćina kao da je prenulo Novosađane. Ivanić je u 55. minutu iskoristio nesporazum domaće odbrane i iskosaa sa leve strane pogodio mrežu Stanivukovića. Izjednačio je Luković udarcem glavom na centar šut Kočovića. Vođstvo je Novosađanima doneo Ivanić, svojim drugim pogotkom. Topovskim udarcem poslao je lioptu pod samu prečku. Konačan rezultat postavio je Spremo udarcem sa bele tačke. Prethodno je u kaznenom prostoru Inđije na nedozvoljen način oboren Ivanić a sudija Maksimović opravdano je dosudio jedanaesterac.

nđija, gledalaca 300
Sudija: Đorđe Maksimović (Inđija)
Strelci: Vuković u 36 i Bjedov u 54. za Inđiju. Ivanić u 55. i 64, Luković u 61, Spremo u 67 (jedanaesterac) za Vojvodinu.

INĐIJA: Stanivuković, Dunjić, Pejić, Jović, Simonović, Varga, M.Kovačević, S.Kovačević, Rajak, Vuković, Bjedov.
Igrali su još: Popović, Milašinović, Stanković, Krivokuća, Bosančić, Kiš, Lemajić, Pavković, Dimitrić.

VOJVODINA: Rockov, Nikolić, Nastić, Novaković, Babić, Popara, Poletanović, Ivanić, Spremo, Ilić, Stojanović.
Igrali su još: Ivić, Joksimović, Kočović, Pankov, Fimić, Desančić, Luković, Asani, Grgić.