XS
SM
MD
LG

Bambi o večerašnjoj utakmici protiv Irske: Volim ostrvske reprezentacije

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras od 20.30 (direktan prenos na RTS 1) na stadionu “Aviva” u Dablinu igra prijateljsku utakmicu sa selekcijom Irske. Reprezentativac Srbije Zoran Bambi Tošić rekao je povodom utakmice sa Irskom, da njegovoj ekipi odgovaraju ostrvske reprezentacije.

- Drago mi je da smo svi na okupu. Pokušali smo da se najbolje upoznamo sa novim selektorom Ljubinkom Drulovićem i stručnim štabom. Spremni smo za utakmicu, pokušaćemo da prenesemo na teren sve što je selektor zamislio. Igrali smo već sa ostrvskim zemljama, odgovaraju nam. Očekujem lepu utakmicu, verujem da su svi željni fudbala i siguran sam da će biti lep rezulat – rekao je Bambi.

Zoran Tosic Bambi o večerašnjoj utakmici protiv Irske: Volim ostrvske reprezentacije

Fudbaler CSKA iz Moskve istakao je da će reprezentacija Srbije biti mnogo jača povratkom Adema Ljajića i dodao da očekuje dobar rezultat u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

- Mogli smo da dobijemo i goru i bolju grupu. Dve ekipe idu direktno na Evropsko prvenstvo, a treća u baraž. Imamo reprezentaciju od koje se mnogo očekuje, verujem da ćemo se plasirati. To je moranje i svi ćemo dati maksimum – rekao je Tošić.

Srbija će u kvalifikacijama igrati u Grupi I sa selekcijama Portugala, Danske, Jermenije i Albanije.