XS
SM
MD
LG

Turnir kadetkinja u Niškoj sportskoj hali Čair

Hala Čair će u subotu od 10,00 do 17,00 sati biti poprište prvog turnira kadetskih ekipa u našoj zemlji, koje je dobilo naziv Otvoreno prvenstvo Srbije. Organizatori su naš ŽFK Mašinac i Fudbalski savez Niša, a pokrovitelj Fudbalski savez Srbije, koji će i dodeliti priznanja najuspešnijima.
Prijavilo se 12 ekipa, koje će igrati u četiri grupe, po tri tima. Dva najuspešnija iz svake grupe nastavljaju takmičenje, po kup sistemu, do finala. Otvaranje turnira je predvidjeno za 12,00 sati.
Učesnici turnira su : LASK - Lazarevac, Novi Bečej, Šabac, Mačva - Šabac, Lemind Lavice, Kolibri, Pusta reka - Bojnik, Sušica 04 - Kragujevac, Nives - Knjaževac, Radnički - Zrenjanin, Mašinac PZP, Bubamara.
Žreb će biti organizovan u 9,00 sati, a nosioci grupa su : Mašinac PZP, Lask Šabac i Novi Bečej. Organizator će dodeliti priznanja i najboljem golmanu, najboljem strelcu i najboljoj igračici turnira.
Ekipu Masinac PZP predvodi Ana Lilić, jedna od najvećih talenata našeg fudbala. Napredak iz Krusevca ne učestvuje na ovom turniru, zbog proslave u Skupštini Grada! Jerina iz Smedereva obavestila je organizatore da nema ovu selekciju za takmičenje.