XS
SM
MD
LG

Sombor:Dečaci beogradskog Partizana i somborskog Spektra pobednici XV Spektar Kupa

Ovoga vikenda  počeo  je  XV,tradicionalni pionirski  ,letnji  “Spektar Kup”, koji   je igran  na  terenima motela”Kronić” kraj Sombora, a takmičili  su se   dečaci  rođeni 2002 i  2004  godine Prvoga dana na  teren su izašli dečaci  rođeni  2002  godine  i mlađi ,a   nastupilo  je  osam  ekipa,koje su bile  podeljene u dve grupe, u prvoj fazi takmičenja. Nakon  interesantnih  borbi u grupi,polufinalne borbe su donele jedan veliki derbi,jer su se sastali dečaci  iz  beogradskog  Partizana  i ekipa domaćina,Spektar. Jedinim golom, Mihajla  Purića spektrovci su dospeli do finala.Po rečima trenera beograđana, Mamića,crno-beli su doživeli poraz  posle  132 utakmice. Drugo polufinale  su igrali dečaci somborskog Radničkog i Bistrice,a pobednik je rešen posle izvođenja penala(3:4),jer  je  u regularnom vremenu bilo  1:1. U finalu,Spektar je golovima Mihajla Kuprešanina i Nemanje Andrića pobedio Bistricu, a u borbi za treće mesto Partizan je pobedio Radničkog sa 4:1.

Drugog takmičarskog  dana igrali  su dečaci 2004 godišta,a devet ekipa je tražilo put do finala.U polufinalu su igrači beogradskog Partizana deklasirali domaćina sa 6:1, a ekipa Vrbasa, Krila Krajine sa 2:1.Partizanovi dečaci su i u finalu bil  efikasni i pobedili Vrbas sa 5:0,a u borbi za treće mesto domaći sastav Spektra je pobedio Krila Krajine iz Bačke Topole sa 3:0.

Pobednicima su na kraju podeljene medalje i pehari,a XV letnji Spektar Kup se nastavlja narednog vikenda,kada će se takmičiti dečaci rođeni  2001, 2003,2005 i 2006 godišta 

Detalj sa utakmice Spektar-Vojvodina(Š) 2:1

Akcija igrača Vojvodine pred golom domaćina

Roditelji i dečaci-učesnici prate utakmice drugih ekipa

Momenat sa utakmice u grupi, Kordun(Kljajićevo)-Tvrđava (Bač)1:3

Borbeno je bilo ina utakmici Partizan-Krila Krajine ( 1:0 )