XS
SM
MD
LG

OFK Krupanj – najmaladji klub Radjevine

Do ove godine u Radjevini je postojalo 6 fudbalskih klubova. Od 02.02.2009. godine taj broj je povećan, jer je tog dana osnovan Omladinski fudbalki klub "Krupanj" sa sedištem u Krupnju. Grupa bivših fudbalera i sportskih radnika ovog kraja održala je osnivačku skupštinu na kojoj su izabrani Upravni odbor (koji broji sedam članova) i rukovodstvo kluba.
Za prvog predsednika izabran je Obrad Kovačević, potpredsednik je Novak Petrović, direktor Uroš Lačković a sekretar Miroslav Živanović. U klubu rade dva trenera: Zoran Pajić i Goran Divljaković, a zbog velike zainteresovanosti dečaka u planu je dovođenje još jednog ili dva trenera. Sedmi član uprave je Bojan Popović. Za sada je u klub upisano oko 100 mladih fudbalera uzrasta od 6 do 13 godina. Treninzi se odvijaju u hali Osnovne škole "Borivoje Ž. Milojević", gde postoje odlični uslovi za rad.
Sa dolaskom lepših dana planirana je i promena režima rada, kada će se izaći iz hale i nastaviti sa treninzima na obližnjem fudbalskom terenu. U prvoj godini postojanja radiće se samo sa mlađim kategorijama. Od jeseni će se uključiti u odgovarajuća ligaška takmičenja na nivou Mačvanskog okruga u kategoriji pionira i petlića.