XS
SM
MD
LG

Nova pojačanja Donjeg Srema

 

Ivanov i Beljić sleteli na Suvaču

   Po svemu sudeći, Donji Srem sve više postaje najaktivniji superligaš u tekućem prelaznom roku. Poslednje laste koje su sletele na pećinačku Suvaču su Bojan Beljić, doskorašnji prvotimac Radničkog 1923 i Dušan Ivanov iz beogradskog Sindjelić.

  - Nadamo se da nismo pogrešili dovodjenjem ovih igrača- izjavio je predstavnicima medija Dragan Despotović, sportski direktor Donjeg Srema prilikom zvaničnog predstavljanja pojačanja – Bićemo zadovoljni ako Ivanov, kao štoper i Beljić, kao vezni i polušpic, doprinesu da igra Donjeg Srema u narednoj sezoni bude bar 30% bolja.

   Bojan Beljić je u prošloj sezoni sa Spalevićem bio medju ključnim igračima u Radničkom 1923. Fudbalski put im se ponovo ukrstio u Donjem Sremu.

   - Drago mi je što sam došao u sredinu koja voli fudbal, u šta sam se uverio kao igrač Radničkog 1923 – izjavio je u prvom obraćanju novinarima Beljić – Iako je bilo više ponuda od domaćih klubova, ali i iz inostranstva, brzo sam našao zajednički jezik sa predstavnicima kluba. Srećan sam što ću i dalje biti saigrač Spaleviću.

   Dušan Ivanov je fudbalskoj javnosti poznat kao igrač niškog Radničkog, Jagodine, Radničkog iz Sombora i beogradskog Sindjelića.

   - Daću sve od sebe da opravdam ukazano poverenje ljudi iz kluba – rekao Dušan Ivanov – Dobro poznajem igrače koji su ostali u klubu, ali i nove i verujem da ću se brzo uklopiti.

   Direktor Despotović je najavio nova pojačanja.

 

Dušan Ivanov, direktor Despotović i Bojan Beljić