XS
SM
MD
LG

Jagodina napadala i promašivala

Veoma dobra kontrolna utakmica fudbalera Jagodine u duelu sa Zavrčom, sa puno trčanja i izuzetno mnogo stopostotnih šansi. Izostala je realizacija tako da rezultat ne oslikava pravi odnos snaga na terenu. Slovenci su došli u vođstvo u 28. minutu. Sa dvadesetak metara gol iz slobodnog udarca postigao je Šafarić. U finišu prvog dela susreta arbitar je Slovencima poklonio penal. Siguran sa bele tačke bio je Smrekar. U nastavku sureta izmene na obe strane, još ofanzivnija igra Jagodine i sredinom tog dela utakmice svoj drugi pogodak na pripremnim mečevima postiže Šušnjar. Pogotku je prethodila asistencija Đurića. Do kraja je Jagodina napadala ali je rezultat ostao nepromenjen.

NK Zavrč - FK Jagodina 2:1 (2:0), Murska Sobota - Gledalaca 250, Strelci: Šafarić u 28. minutu, i Smrekar u 44. minutu za Zavrč, a Šušnjar 68. minutu za Jagodinu. Sudija: Tretnjak (Slovenija).

NK Zavrč: Ranković, Korbus, Sombolec, Datković, Dugolin, Šafarić, Cvek, Kokol, Kresinger, Težak, Smrekar. Igrali još: Mrmić, Hočevar, Lešnik, Eršek, Benič, Ignjatić, Matijašić, Čeh.

FK Jagodina: Jokić, Miladinović, Mijatović, Gašić, Deak, Lepović, Cvetković, Janković, Ivanović, Marinković, Stoicev. Igrali još: Perić, Milinković, Filipović, Šimac, Ilić, Martinović, Mitošević, Jakimovski, Đurić, Arsenijević, Šušnjar.