XS
SM
MD
LG
14.07.2014 Administrator

Čačani iz dijaspore pomažu sugrađene

Mladi Čačani Rastko i Ema Nastasić iz San Diega već nekoliko godina organizatori su humanitarne akcije koja ima za cilj da pomaže stanovništvo u Srbiji. Ovoga puta poklonili su sedam garnitura sportske opreme za fudbalske klubove širom Srbije. Između ostalih jednu garnituru dresova donirali su Fudbalskom savezu Grada Čačka koja je namenjena za naše najmlađe selekcije.

Mladi donator četrnaestogodišnji Rastko Nastić, koji inače sa velikim uspehom igra fudbal u San Diegu, je ovom prilikom izjavio:
- Drago mi je da smo u mogućnosti da možemo da pomognemo svoje vršanjake iz Srbije. Posebno mi je drago što smo našom humanitarnom akcijom uspeli da poklonimo garnituru sportske opreme mojim vršnjacima iz grada gde je moja majka rođena.

Ispred Fudbalskog saveza Grada Čačka opremu je primio Generalni sekretar FSG-Čačka Miloš Teofilović, koji je istakao:
- Moram da se zahvalim porodici Nastasić iz San Dieaga koji su pokrenuli ovu humanitarnu akciju. Nadam se da će naši mladi fudbaleri sa novom opremom beležiti što bolje rezultate. Siguran sam da je ovo samo početak jedne uspešne saradnje naše organizacije sa našim stanovništvom u dijaspori.