XS
SM
MD
LG

Završen šesti turnir "Tri korne penal"

Uz prisustvo velikog broja posetilaca, u Raški je završen turnir u malom fudbalu "Tri korne penal". Finalne večeri odigrana su finala u pet kategorija,a ono što je interesantno pobednik u mečevima mlađih kategorija dobijen je posle penala.

Rezultati finala:

Cicibani (2004/2005): Ofk "Vlada Dimitrijević - Maga Trejd 1:1 penalima 4:3

Cicibani (2002/2003): Aroma Pub - Ofk "Vlada Dimitrijević" 1:1 penalima 3:2

Cicibani (2006/2007): Aki Paint - AS Produkt 0:0 penalima 2:1

Pioniri: Perfeto Džins - L Metal  1:1 penalima 5:4

Seniori: Planetwin365 - Mislopoljac  3:2

Sve utakmice su kako pokazuju i rezultati, bile neizvesne, a pravi šlager bilo je finale seniora. Viđeno je dosta lepih poteza, preokreta, a pobednička ekipa do trijumfa i do naslova najboljeg došla je u poslednjim sekundama utakmice. Organizatori turnira su zadovoljni pre svega kvalitetom utakmica, posećenost je bila velika, jedino vremenske prilike nisu išle na ruku:

 - Zahvalio bih se pre svega svim ekipama na učešću, ali i publici. Iz godine u godinu rastemo, najveću pomoć ima li smo od lokalne samouprave i privrednika koji su prepoznali naš trud. Nadamo se da ćemo naredne godine tirnir popeti na još viši nivo, a imamo ideju da u kategoriji seniora turnir bude pozivnog karaktera, gde bi učešće uzele profesionalne ekipe malog fudbala - ističe Sneško Komljenović.

Na turniru je učestvovalo 40 - tak ekipa, a najbolji su dobili pehare i vredne nagrade. Turnir je organizovao Klub malog fudbala "Raška".

                           FINALE SENIORI

     PLANETWIN365 - MISLOPOLJAC   3:2 (2:1)

Teren KK Bane u Raški. Gledalaca: 500. Sudije: Pantović i Šćelović (Raška). Strelci: Mutavdžić (p), Bogojević, Kostić za Planetwin365, a Roglić, Đorđević za Mislopoljac.

PLANETWIN365: Banović, Bogojević, Kostić, Mutavdžić, Drmanac, Stojanović.

Mislopoljac: Karadžić, Đorđević, Lopatić, Roglić, Bulatović.