XS
SM
MD
LG

Vasiljević potpisao za Metalurg Zaporožje

Nikola Vasiljević (25), parafirao ugovor sa Metalurgom iz Zaporožja. Doskorašnji igrač rumunskog Dinama iz Bukurešta, obavezao se na troipogodišnju vernost trenutno šestoplasiranoj ekipi Ukrajinskog prvenstva.
On je od utorka sa timom trenera Olega Anatoleviča, koji je procenio da će mu Vasiljević biti rešenje za problematičnu poziciju uz levu aut liniju. Vasiljević je juče registrovan, i vec za sutrašnju utakmicu sa Metalistom stiče pravo igranja.

- Potpuno sam spreman da odmah zaigram za Metalurg. Još kada sam odlazio iz UTA Arada trebao sam da pređem u Ukrajinu, ali se tada nisu složile kockice i završio sam u Dinamu. Drago mi je što sam ovog puta poslušao savet menadzera Darka Marića i veoma sam srećan što se transfer sada ostvario", rekao je nakon potpisivanja ugovora Vasiljević.

Levi bek, koji je ponikao u Radničkom sa Novog Beograda, zatim igrao za BSK Borču, Radnički Pirot, rumunske prvoligaše UTU Arad i Dinamo Bukurešt, izabrao je broj 19, i najavljen je u startnoj postavi za sutrašnju utakmicu u Harkovu.Metalurg, Vorskla i imenjak iz Donjecka nalaze se u borbi za izlazak na evro scenu. Do kraja prvenstva ostalo je još šest kola.