XS
SM
MD
LG
04.05.2009 A.Daišević

Baraž za prvaka futsal RLZS: KMF Kraljevo - KMF Arandjelovac Fortuna 2:3

Uprkos porazu veliko slavlje u Mataršukoj Banji, u SC "OKANIK". KMF Kraljevo u prvoj godini postojanja i rada izborio je ulazak u drugoligaško društvo jer je u dva meča baraža za titulu regionalnog prvaka futsal lige Zapadne Srbije bio bolji od dobre ekipe iz Aranđelovca. U prvom susretu u gradu pod Bukuljom Kraljevčani su slavili 5:3,a u revanš pred svojim navijačima ušli su prilično oslabljeni i dosta stegnuti. To su gosti iskoristili i češće ugrožavali gol veoma dobrog vratara domaćih Nikolića,a u 12. minutuj preko Zlatana Milovanovića i poveli. Uzvratio je Saša Pavlović lepim golom za izjednačenje i tim rezultatom se otišlo na odmor.
U nastavku dosta uzbuđenja i novo vođstvo gostiju preko Dejana Pavlovića, ali je dva minuta kasnije izjednačio Dragoljub Milovanović. I kada se činilo da će se utakmica završiti nerešenim rezultatom Radović je doneo pirovu pobedu Aranđelovčanima.
- Sladak poraz - bio je prvi komentar Veroljuba Milovanovića trenera Kraljevčana koji je nastavio: - Ovo nam je prvi poraz ove sezone i to tek u 20. odigranoj utakmici. Skor je impresivan sa 16 pobeda i tri remija,a sve zasluge pripadaju ovim igračima koji iz čiste ljubavi igraju mali fudbal. Hvala i sponzorima koji su sve vreme bili uz nas i značajno pomogli da ostvarimo ovakav rezultat. Za Drugu futsal ligu Srbije ovaj tim mora da se malo pojača, a želja nam je da se domognemo elitnog društva.
Kraljevo nema sportsku dvoranu u kojoj bi se igrao mali fudbal, pa KMF Kraljevo svoje utakimice kao domaćin igra u Mataruškoj Banji.

SC "OKANIK" -
Mataruška Banja.  Gledalaca: 50. Sudije: Starčević (Valjevo) i Nikolić (Lajkovac). Strelci: Pavlović u 17. i Milovanović u 24. minutu za Kraljevo, a Milovanović u 12, Pavlović u 22. i Radović u 39.minutu za Aranđelovac.

KMF Kraljevo: Radojević, Petrović, Memedović, Milovanović, Marinković, Lišanin, Pantelić, Pavlović, Nikolić, Steljić.
KMF Arandjelovac Fortuna: Doganić, Radosavljević, Radovanović, Bogosavljević, Pavlović, Radović, Milovanović, Vlajković.