XS
SM
MD
LG

Saša Marjanović na novoj raskrsnici

Bivši reprezetativac Srbije (U-18), i višestruki šampion države sa omladincima Partizana, Saša Marjanović, posle tri godine igranja za Čukarički bio je na putu da ostvari inostrani angažman u nemačkom Ingolštadu. Zbog problema koji prate igrače van Evropske unije vratio se u Srbiju, iako je zadovoljio sve u klubu svojim igrama. Ova epizoda ipak nije pokolebala nekada najboljeg igrača Partizanovog međunarodnog turnira za omladince.
- Nastavljam dalje, još sam mlad po godinama (22), tako da ima vremena za inostranstvo, naročito posle nekih ponuda od ovdašnjih superligaša. Za odlazak preko neću se zaletati, sem ako se ne pojavi neki klub koji bi zadovoljio moje želje, o čemu će me svakako obavestiti moj menadžer – kaže talentovani Nišlija.

Lucidnost u odigravanju i brz pas glavne su karakteristike veziste, koji je sa omladincima Partizana osvojio tri titule, a za reprezentaciju zabeležio sedamnaest nastupa.
- To je period kojeg se vrlo rado setim, iako se nije desio tako davno. Imali smo sjajnu generaciju i osvajali smo trofej za trofejom. Reprezentacija tek zauzima zančajno mesto u mojoj karijeri, jer nema veće časti nego braniti boje dresa sa državnim grbom – navodi Marjanović.

Od sledeće sezone Marjanović očekuje dosta toga, pre svega da nastavi sa dobrim igrama, da ga mimoiđu povrede, a sve ostalo će doći samo po sebi. Kvalitet nikome ne može da promakne.
- Na početku sam rekao da sam još mlad, ali bi sledeća sezona isto tako mogla da predstavlja odskočnu dasku za moju dalju karijeru. I dalje imam istu želju za fudbalom kao i kada sam činio prve fudbalske korake, tako da mi motivacije za nova dokazivanja uopšte ne nedostaje – samouveren je Marjanović.
Sigurnost kojom odiše naš sagovornik samo nam dodatno pomaže da u potpunosti verujemo bivšem plejmejkeru "Čuke" i Partizana.