XS
SM
MD
LG

Novu Upravu čekaju mnogi problemi

Obren Ćetković, doskorašnji predsednik kragujevačkog odbojkaškog superligaša Radničkog podneo je ostavku, a umesto njega tu dužnost obavljaće Dejan Raonić. Ćetković je, inače, obavljao rukovodeće funkcije u više klubova i kako je naveo, zbog velike zauzetosti a i obaveza koje predstoje, bio je prinuđen da podnese ostavku.

Na sednici kojoj je predsedavao predsednik Skupštine kluba, gradonačelnik Veroljub Stevanović, izabran je novi Upravni odbor u kojem su, pored Raonića, koji je direktor Javnog komunalnog preduzeća „Čistoća“, još Dušan Župljanić, Ivan Pavlović, Dejan Matić, Radašin Kostić, Dragan Pejčinović i Jelena Tomašević.

Odbojkaški klub Radnički je, inače, u vrlo teškoj situaciji. Klub su napustila šestorica igrača, gotovo svi iz prve postave, a teškoće u organizaciji treninga i pripremi tima za predstojeću sezonu su, kako je rekao trener Predrag Srećković, sve izraženije, tako da je osnovni zadatak novog

 Upravnog odbora da konsoliduje klub i, ako je moguće, pokuša da sa ekipom čije formiranje tek predstoji, pokuša da ponovi prošlogodišnji plasman među četiri najbolje ekipe u Srbiji. Da podsetimo i da je Radnički plasmanom na četvto mesto izborio plasman u Čelendž kup, ali je zbog finansijskih problema otkazao učešće na evropskoj sceni. Gradonačelnik Veroljub Stevanović je rekao da je situacija vrlo teška, ali da će grad nastojati da pomogne odbojkaškom klubu da prevaziđe teškoće u kojima je sada.