XS
SM
MD
LG

Valjevo slavi svog košarkaškog vojvodu Miloša Teodosića!

U noći dvostrukog za slavlja košarkaško Valjevo, Srbija je u finalu Mundobakseta, a Metalac Farmakom u ABa ligi, u centru u pažnje je ipak bila Madrid i polufinale Mundobasketa i maestralna igra kako Valjeveci  s ponosom  kažu njihovog košarkaškog vojvode Miloša Teodosića !

U rodnom gradu košarkaškog  maga  prošle noći, ispijeni su hektolitri nezaobiaznog Valjevog piva, u čast veličanstvenog  trijumfa,posle  spektakulatne i igre  košarkaških bogova Srbije, za pobedu nad  šampionom Evrope Francuskom u polufinalu Svetskog Kupa.

Gradske ulice su u petak 12. Septembrasu  opustele. Iz kafića i restorana gde je bilo najviše mladih  grmelo je od podrške našim momcima lavlje srca.

Skandiraalo se vojvodi Teu, Bogdanu, Bjeli, Radulji, Krlu, Kalini, Markecu,Jovi, Saletu...

Sekund pre kraja meča je  nastalo je „ludilo“ jer Srbija je dobila  naslednike aktera   pobedničke priče započete u Ljubljani 1970, do danas  pretvorene u pet titula šampiona sveta. Gradske ulice su u trenu oživele.

Pobednički poklič, pesma i  nezaobilazni prasak petardi i topovskih udara, svetlost upaljenih baklji za  radost pobede  preplavili su centar  grada na  Kolubari. Uz zvuke  automobilskih sirena, krenula  je   pobednička vožnja gradskim ulicama.

Valjevci  su klicali  svom  Teu i novom ljubimcu nacije Bogdanu, ali  još jednom momku sa valjevskih prostora Stefanu Birčeviću, debitantu u plavom dresu Srbije. Za finale protiv Amerikanaca već su počele pripreme za novu feštu.

 

Teeo " Boogdaane ! Srbijaa ! Slavlje na valjevskim ulicama.

PRIJATELJ SVETA SPORTA

AUTO CENTAR   BUCA VALJEVO

   NUDI NAJKVALITETNIJI I NAJJEFTINIJI AUTO GAS

ZA VOZILA I DOMAĆINSTVA

      NA ŠABAČKOM PUTU - NON STOP

    NAJVEĆI IZBOR AKUMULATORA SVETSKIH MARKI 

U KNEZ MIHAILOVOJ 1 -STARI GRAD - I NA ŠABAČKOM PUTU

  NAJPOVOLJNIJA PONUDA  POLOVNIH AUTOMOBILA

       AUTO CENTAR   BUCA  VALJEVO

    ŠABAČKI PUT BB  TEL: 014-287-400 I 064 – 232-85-71

    KNEZA MIHAILA 1 TEL: 060-330-14-03


Sledeća vest
Derbi kraj Tise