XS
SM
MD
LG

Stiže Vojvodina, vreme je za pobedu

U sedmom kolu JSL, koje se igra u ponedeljak 29.septembra, Napredak dočekuje ekipu Vojvodine, koja jednako dobro igra na strani kao i kod kuće, rekao je trener Napretka Saša Štrbac, na danas održanoj koneferenciji za novinare, i nastavio: " Dobri su u kontri i polukontri, dobri su u tranziciji i tu ne ostavlju mesta protivničkim igračima za dokazivanje. Mi moramo da igramo blizu, moramo da igramo agresivno, i iz te agresije da pokušamo da ugrozimo gol Vojvodine.

Sasa Antić, pobedićemo Vojvodinu iako je to trenutno najbolji srpski tim



Ja ne želim da stvorimo mnogo prilika, neka ih stvorimo znatno manje ali da postignemo pogodak. Mi smo to zaslužili i ova publika je to zaslužila.
Igramo na pobedu i daćemo sve da do nje dođe". Ocenjujući igru Vojvodine kao jednu od najlepših u Srbiji, kapiten Napretka Nemanja Janičić ne očekuje ništa manje od pobede:

Saša Štrbac prvi trener Kruševljana poznati šarmer, optimista je pred gostovanje Vojvodine ( vidimo ga danas na konferenciji za štampu sa dve lepe sportske novinarke ( Sanje Milutinović i Vesne Vece Vujičić)



" Napredak je u poslednje tri utakmice ostavio srce na terenu, i tako će biti i u utakmici koja nas očekuje. Samo takvim pristupom i samo takvom igrom možemo da očekujemo povoljan rezultat.
Ja sam ubeđen da će svaki igrač dati sve od sebe, a da će na kraju i rezultat doći, i da ćemo ostvariti prvu pobedu u prvenstvu."

U timu neće biti Welkera, Popović Nikole i Tomića, koji su van trenažnog procesa zbog povreda. Utakmica se igra u ponedeljak 29.septembra od 17:00.

 

                                    Saša Antić

Nekada kapiten  Napretka ,igrač koji je igrao preko 400 utakmica za Kruševljane svakako je jedan od najboljih sagovornika za tim Vojvodine ,on je posle Napretka uspešno igrao za Vojvodinu ali je ovoga puta  optimista. Vojvodina ima po meni najbolji tim u ligi,za Napredak su uvek bili tvrd orah,mislim da ih je moja generacija samo jednom pobedila,ali uzdam se u ovaj tim Napretka da će prvu pobedu postići bas preko Vojvodine.

Saša Štrbac i Nemanja Janičić na danasnjoj konferenciji za štampu