XS
SM
MD
LG
04.08.2009 A.Daišević

Sloga konačno pred svojim navijačima

Fudbaleri kraljevačke Sloge završili su dvanaestodnevne pripreme u Ivanjici i vratili se u svoj grad. Ekipa koju sa klupe vodi Ivica Cvetanovski pretrpela je dosta izmena u odnosu na tim koji se superiorno prošetao srpskoligaškim "Zapadom". "Bele" su pojačali golmani Božidar Urošević i Aleksandar Božović, te Dejan Perić, Dušan Vidojević, Goran Marinković, Vladimir Bulatović, Saša Mitić i Nebojša Vukojičić.

- Iako se mislilo da je spisak zaključen doveli smo još jedno veliko pojačanje. Novi član Sloge je Bojan Spasojević, rođeni Kraljevčanin koji je ponikao u fudbalskoj školi Magnohroma, a dugo sa uspehom igrao za Čukarički. Ovog leta on je bio već viđen u Mladom Radniku iz Požarevca, ali i na ovom primeru smo pokazali da sazrevamo u jako ozbiljan klub i sigurno je da ćemo sada imati ekipu za svaki respekt – kaže angažovani sekretar Sloge Dejan Nestorović.

Sloga je u dosadašnjem toku prirpema odigrala sedam utakmica, zabeležila šest pobeda i jedan remi, bez primljenog gola, ali su "beli" tek jednom, na početku rada, igrali pred svojim "tifozima".
-  Na početku priprema smo igrali protiv crnogorskog prvoligaša Berana, ali tada tim još nije bio skockan. Prema planu našeg šefa struke Ivice Cvetanovskog danas igramo sa Radničkim iz Obrenovca i to je najbolja prilika da Kraljevčanima predstavimo tim i mogućnosti. Ne sumnjam da će za ovaj meč biti sjajna poseta, a kako se na našem stadionu obavljaju radovi meč sa Obrenovčanima ćemo igrati u komšiluku, na stadionu kod Ložionice od 17 časova i 30 minuta – naglašava Dejan Nestorović.

Radnički iz Obrenovca skoro dve decenije nije igrao protiv Sloge, pa iako se radi o kontrolnom meču očekuje se danas velika poseta i snažna podrška novom Sloginom timu koji u Prvoj ligi ima najveće ambicije.