XS
SM
MD
LG

Busk predstavio nova pojačanja

U zimskom prelaznom roku, "beogradski trećeligaš" BUSK predstavio je nova pojačanja. Funkcioneri jednog od najstarijih klubova u Srbiji (osnovan 1914) izuzetno su zadovoljni prelaznim rokom i pojačanjima, pa se nadaju da će uz već proverene igrače krenuti uzlaznom putanjom ka vrhu tabele.

Imali smo dosta problema u zadnjoj liniji, što zbog povreda, što zbog kvaliteta igrača, ali smo sada sigurni da ćemo zahvaljujući pojačanjima imati jednu od najboljih odbrambenih formacija u ligi. Nikola Pešović (25) je korpulentan igrač, siguran na poziciji štopera, odličan u skoku, snažan i dovoljno iskusan da odgovori zahtevima u trećoj beogradskoj ligi.

Takođe, Pešovićev saigrač iz FK Studentski grad i naš bivši igrač Slaviša Pavlović (27) se posle šest sezona vratio u BUSK. Njegovim dolaskom obezbedili smo potrebnu čvrstinu u odbrani, britkost, sigurnost i mogućnost da podjednako dobro igramo u formacijima 4-4-2 i 3-5-2, obzirom da je Pavlović odličan u igri po boku, brz, snažan i ofanzivan, i podjednako dobar na poziciji štopera. Njih dvojica su uigrani tandem, odlično sarađuju i verujemo da će biti neprelazni bedem za protivničke napadače.

Osim njih dvojice, povratak Jovana Brašića ( 28), robusnog centarfora i nekada najboljeg strelca lige daje nam veru da možemo pobediti svaku ekipu u ovom stepenu takmičenja. Brašić se sjajno uklapa u igru tima, dobar je tehničar, ima izvanredan osećaj za gol, a takođe je nezgodan u protivničkom šesnaestercu zahvaljujući visini.