XS
SM
MD
LG

Kadeti poraženi od Hrvata

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Hrvatske sa 3:0 (1:0) u okviru 2. kola Grupe 2 finalne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Strelci za reprezentaciju Hrvatske bili su Moro u 6. minutu, Brekalo u 67. i Blečić u 79. minutu. Treba napomenuti da je naša reprezentacija od 14. minuta igrala sa igračem manje, pošto je crveni karton dobio Filip Čermelj. Ovo je ekipi Dejana Govedarice prvi poraz, u prvom kolu su remizirali sa vršnjacima iz Portugalije, i u poslednjem kolu se sastaju sa domaćinom, ekipom Azerbejdžana. Sa druge strane, Hrvatskoj je ovo druga pobeda i u zadnjem kolu igraju protiv Portugala. Plasman na prvenstvo Evrope koje se igra u maju u Bugarskoj izboriće prvoplasirane ekipe i osam najbolje drugoplasiranih grupa iz ove poslednje faze kvalifikacija.

Srbija: Stanković. Radić, Pejović, Dinga, Dukić, Šiškov, Čermelj, Todorović (od 41. Mašović), Nišić (od 63. Milić), Panović, Gajić (od 53. Ilić)

Selektor: Dejan Govedarica

Hrvatska: Šemper, Hudećek, Soldo, Erlić, Sosa (Od41. Gnjira), Ćurasek (od 57. Blečić), Borovec, Lovren, Moro (od 73. Oluić), Brekalo, Majić

Selektor: Dario Bašić

Foto: fss.rs