XS
SM
MD
LG

Sombor : Održano opštinsko prvenstvo osnovaca i srednješkolaca u streljaštvu

Opštinsko takmičenje učenika srednjih i osnovnih škola u streljaštvu održano je u Somboru 19. marta tekuće godine na streljani sportskog kluba „Black Horsse“ u Vojvođanskoj ulici. Takmičenje se odvijalo u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji,a najbolje plasirani su stekli pravo nastupa na Okružnom prvenstvu, koje će se održati 25. marta ove godine, najverovatnije na istoj streljani.

U konkurenciji pionira, Petar Bokun iz OŠ „Dositej Obradović“ iz Sombora bio je najbolji,a pionirka Saška Manojlović iz OŠ „Ivo Lola Ribar“ bila je prva među svojim vršnjakinjama. Učenik SMŠ „Dr „Ružica Rip“ iz Sombora, Branko Radojčić, bio je najbolji među omladincima, a Milica Mijić iz Srednje Poljoprivredne škole je najbolja omladinka.

U ekipnoj konkurenciji, za dalje takmičenje plasirali su se pioniri OŠ „Ivo Lola Ribar“ iz Sombora,a najbolje pionirke su bile iz OŠ „ 22 Oktobar“ iz Bačkog Monoštora. Na okružnom prvenstvu naći će se i omladinci Srednje poljoprivredne škole iz Sombora i omladinke Srednje škole „Sveti Sava“takođe iz Sombora.

Detalj sa opštinskog takmičenja u streljaštvu

Nagrađeni osnovci i srednješkolci na opštinskom takmičenju u streljaštvu 19. marta u Somboru

Ekipa Srednje poljoprivredne škole, sa profesorom Slobodanom Gnjidić, plasirala se na okružno prvenstvo u streljaštvu