XS
SM
MD
LG

Kuglanje: Jagličić pobedio na "Božićnom turniru" u Kraljevu

Prvotimac Metalaca iz Gornjeg Milanovca Uroš Jagličić osvojio je prvo mesto na tradicionalnom "Božićnom turniru" u Kraljevu koje je uspešno organizovao klub Ibar pod pokroviteljstvom Opštine Kraljevo.

Jagličić je na kuglani kraj Ibra oborio 586 člunjeva (221 čunj u „čišćenju“) i ubedljivo trijumfovao ispred dva takmičara Kraljeva Miroslava Simeunovića i Željka Borovića.
- Učestvovala su 32 igrača, jer, iako je zainteresovanih bilo mnogo više, nismo mogli da prihvatimo veći broj igrača  – istakao je sekretar kluba Ibar i trener ovog vrednog sportskog kolektiva Ljubinko Kočović, koji je predao trofeje i nagrade najuspešnijima.- Takmičenje je  pratio i novi selektor za najmlađe Ljubisav Perišić. Naš turnir uživa lep ugled u Srbiji, na najbolji način promoviše Kraljevo i kraljevački sport i nadamo se da će lokalna samouprava ispuniti obaveze, kao pokrovitelj.

Rezulltati, "Božićni turnir"  Kraljevu: 1. Uroš Jagličić 586, 2. Miroslav Simeunović 564, 3. Željko Borović 561, 4. Predrag Voštinić (svi Kraljevo) 559, 5. Aleksandar Milinković (Niš Put) 558, 6. Dragan Vukelić (Kraljevo) 553 čunja itd.